Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » İstanbul merkezli 3 ilde tefecilik operasyonu: 21 gözaltı

İstanbul merkezli 3 ilde tefecilik operasyonu: 21 gözaltı

A - +

Yerel Haberler - 20.01.2026 - 6:25

İstanbul merkezli 3 ilde tefecilik operasyonu: 21 gözaltı

İSTANBUL-BHA

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalarda, örgütlü şekilde “tefecilik” suçunun önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik kapsamlı bir soruşturma yürütüldü.

Soruşturma kapsamında, bir kişinin borcunu ödemesine rağmen şüpheliler tarafından haksız şekilde 3 ev, iş yeri, arsa ve 15 aracının elinden alındığı tespit edildi.

3 ilde eş zamanlı baskın

Teknik ve fiziki takibin ardından İstanbul, Sakarya ve Iğdır’da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 21 zanlı gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin tamamlanması için emniyete götürüldü. Soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü bildirildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021