SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » İŞKUR’dan Sanal İstihdam Fuarı

İŞKUR’dan Sanal İstihdam Fuarı

A - +

Ana Manşet - 03.05.2023 - 20:48

İŞKUR’dan Sanal İstihdam Fuarı

Türkiye İş Kurumu 04 – 05 Mayıs 2023 tarihinde İç Anadolu Bölgesi Sanal İstihdam Fuarını gerçekleştirerek iş arayanlar ile işverenleri çevrimiçi ortamda bir araya getirecektir. Bu kapsamda Aksaray, Çankırı, Eskişehir, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Karaman illerinin yer aldığı İç Anadolu Bölgesi 2. Sanal İstihdam Fuarı 2 gün sürecek olup saat 10:00 – 17:00 arasında gerçekleşecektir.

Yaşanan deprem felaketi sonrası zarar gören depremzede vatandaşlarımızın bulundukları illerde işgücü piyasasına hızlı bir şekilde girişlerini sağlayacak olan bu fuarda, dijital platformda iş arayan ve işverenlerin buluşacak, tüm hizmetler ücretsiz olarak sunulacaktır. Sunulan platformda iş arayan ve işverenler çevrimiçi seminerlere katılabilecek, iş arayanlar firmaların stantlarına erişerek çevrimiçi iş başvurusunda bulunulabilecektir. Vatandaşlarımız Sanal Fuar tarihlerinde https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresine girerek, katılımcı firmalar ile yazılı veya görüntülü olarak görüşebilecek ve online olarak CV’lerini bırakabileceklerdir.

Aksaray’dan ulusal ve uluslararası yaklaşık 50 firmanın katılacağı fuara tüm halkımız davetlidir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021