SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » İş Elbiselerinde Kalitenin İsmi Sevcan Durmaz!

İş Elbiselerinde Kalitenin İsmi Sevcan Durmaz!

A - +

Yerel Haberler - 13.04.2022 - 16:24

İş Elbiselerinde Kalitenin İsmi Sevcan Durmaz!

İş yelekleri başta olmak üzere iş gömleği ve iş kazağı gibi ürünleriyle de adından sıklıkla söz ettiren Sevcan Durmaz başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Birinci sınıf bir hizmet deneyiminden yararlanmak isteyenlerin birinci tercih ettiği adres Sevcan Durmaz oluyor. Sunmuş olduğu hizmetlerin tamamı ahenkli hizmetler olmakla beraber kumaş teknolojisi dostu ürünler olarak biliniyor.

Uluslararası kalite koşullarına uygun olarak çalışan Sevcan Durmaz, Avrupa’ya mont ihracatı yapan bir kişidir. Böylelikle Avrupa pazarında ön planda olan ve birçok firmanın tercih ettiği bir kadındır. Başarılı projelerine her geçen gün bir yenisini eklemeyi başaran Sevcan Durmaz farkını işçilere sürekli olarak hissettiriyor.

Başarının ve Konforun Baş Tasarımcısı

 

Sevcan Durmaz başarılı hizmetleriyle sektörde 20 yılı geride bırakmayı başarmıştır. 15 kişilik çalışma ekibiyle sektörde aktif bir rol oynayan Sevcan Durmaz her alanda kalitesini yansıtmayı başarıyor. Ünlü tasarımcının hizmetlerinin tamamı enternasyonal kalite koşullarına uygun olarak gerçekleşiyor. İş yeleği, iş kazağı, iş tişört, iş ayakkabısı, polar mont gibi ürünlerin tasarımını yapan Sevcan Durmaz hizmetlerini her geçen gün genişletiyor.

Geniş standartlarda bir hizmet deneyimini sizlere sunan ünlü tasarımcı iş elbiseleri ürünleriyle ayrıcalığını ortaya koymayı başarıyor. Kaliteli bir hizmetten yararlanmak isteyenlerin yapması gereken tek şey 0 216 523 00 63 telefon numarasını tuşlamaktır. Bu numara üzerinden ünlü tasarımcıyla iletişime geçebilirsiniz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021