SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “İnceöz’den Aksaray’ın Doğal Güzellik Kaynaklarından Olan Güzelyurt ilçesi ziyareti”

“İnceöz’den Aksaray’ın Doğal Güzellik Kaynaklarından Olan Güzelyurt ilçesi ziyareti”

A - +

Aksaray Haberleri - 28.04.2015 - 14:29

“İnceöz’den Aksaray’ın Doğal Güzellik Kaynaklarından  Olan Güzelyurt ilçesi ziyareti”

Sözde siyaset yerine özde siyaset yapan AK Parti Kadroları İl, İlçe, Köy yakın uzak demeden Aksaray’ımızın her bir köşesini dolaşıp halkımızla birlik olabilmenin gururunu yaşıyoruz. Bizler birlikte yürümenin eşsiz tadını almış insanlarız diyen Milletvekili Adayımız İlknur İnceöz, geçen dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de sizler arasında sizi temsilen çalışmak büyük onur ve sorumluluk olacaktır dedi.

Girdiği her kapıda güler yüzle karşılanan İlknur inceöz, Güzelyurt Devlet Hastanesindeki doktor, hemşire, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti. Sağlık Personeline kolaylıklar dilerken, hasta ve yakınlarına acil şifalar diledi. Ardından Güzelyurt İlçe esnaflarını ziyaret eden Milletvekili İnceöz, esnafların soru ve önerilerini not aldı.

Güzelyurt İlçesi’nin ardından Aksaray’ın Doğal Güzellik Kaynaklarından olan Selime Beldesi’ne de bir ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Adayı İlknur İnceöz burada da halkın yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılandı. AK Parti Aksaray Teşkilat Mensuplarımız ile birlikte halk ile buluşan Adayımız bu güzel Belde’de yaşıyor olmak sizin için büyük nimet bizlere düşen ise huzurunuzu birliğinizi sağlamaya devem etmektir diyerek onların destek ve dualarını istedi. Belde Esnafıyla ayrı ayrı görüşen İnceöz, istek ve şikâyetlerini dikkatle dinleyerek Belde’den ayrıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021