SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İmam-Hatipler bizim hazinemiz ve geleceğimizi güvenle teslim edeceğimiz okullarımız

İmam-Hatipler bizim hazinemiz ve geleceğimizi güvenle teslim edeceğimiz okullarımız

A - +

Aksaray Haberleri - 12.05.2016 - 18:06

İmam-Hatipler bizim hazinemiz ve geleceğimizi güvenle teslim edeceğimiz okullarımız

İmam-Hatipler Koordinasyon Kurulu tarafındanİmam-Hatip öğrencileri ile birlikte öğretmen evi toplantı salonunda kahvaltı programı düzenlendi.
Düzenlenen programa Vali Şeref Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bahaüddin Varol, İl Müftüsü Cemalettin Bal, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, İl Müdürleri, İmam-Hatip Okulları öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.
Programda konuşan İmam-Hatipler Koordinasyon Kurulu başkanı Emin Dağdaş öğrencilere, kendilerinden çok büyük beklentilerinin olduğunu belirterek, kendilerini geleceğin idarecileri, devlet yöneticileri olarak gördüklerini belirtti.
Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bahaüddin Varol, programda yaptığı konuşmada, öğrencilerehedeflerini hep en yüksekte tutmaları gerektiğini söyleyerek “Burada sizlerle birlikte oturan bu insanların sizinle birlikte olmasının tek bir amacı var, sizlere bir anlam ve bir değer vermek. Yarın koltukları sizlere teslim ettiklerinde, bu koltuklara layık olarak yetişmeniz gerekiyor” dedi.
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise“Öğrencilerimiz ile sohbet ettiğimde bu yaşta öyle güzel hedefleri belirlemişler ki kendilerine,önlerinde hiçbir engelin kendilerini durduramayacağını düşünüyorum. En iyi mevkilere de, en iyi yerlere de layık olduklarını düşünüyorum” dedi.
Vali Şeref Ataklı:“Hiç şüphemiz yok ki bu öğrencilerimiz çok iyi mevkii ve makamlara gelecekler. İmam-Hatipler bu anlamda bizim hazinemiz ve geleceğimizi güvenle teslim edeceğimiz çocuklarımızın yetiştiği okullarımız. İnşallah kendine güvenen, etrafına duyarlı, hayatın anlamını kavramış, Allah’ın rızası doğrultusundahayatını sürdürme gayreti içerisinde olan gençler olarak devam ederler. Bizler sizlere daha iyi şartlar sağlayabilmek için çalışıyoruz.İnşallah sizlerde sunulan imkânları en iyi şekildedeğerlendirerek kendinizi yetiştirir ve bu millete hayırlı insanlar olarak hayatınızı sürdürürsünüz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021