SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İlkokul Öğrencilerinden Emniyete ziyaret

İlkokul Öğrencilerinden Emniyete ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 16.03.2018 - 11:46

İlkokul Öğrencilerinden Emniyete ziyaret

Emlak Kredi İlkokulu 3-İ sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Hasan KARİP ile birlikte İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ali KARABAĞ’ı ziyaret etti. Öğrencileri makamında kabul eden Emniyet Müdürümüz Sayın Ali KARABAĞ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Emniyet Müdürü Ali KARABAĞ, öğrencilerin polislik mesleği ile ilgili merak ettikleri soruları cevaplandırarak, meslek hayatındaki deneyimlerini aktardı ve nasihatlerde bulundu.

MOBESE merkezinde kurulu bulunan güvenlik kameralarından, Kurşunlu Cami karşısında yaya geçidine hatalı park eden ve yayaların geçişine engel olan araca trafik ekiplerince yapılan müdahaleyi canlı olarak izleyen öğrenciler, Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis amcalarından sürücü belgelerinin nasıl düzenlendiği hakkında bilgiler aldıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek burada görevli uzman polislere özellikle hırsızların nasıl yakalandığı ile ilgili sorular sordular.

Emniyet Müdürlüğünün bahçesinde TOMA, Panzer, Trafik ekip otoları ve Şahin motorlarına binen öğrenciler, Narkotik ve Patlayıcı Madde Arama köpekleri ile hatıra fotoğrafı çektirerek emniyet müdürlüğünden memnun olarak ayrıldılar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021