SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürlüğü Taşındı

İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürlüğü Taşındı

A - +

Aksaray Haberleri - 17.03.2019 - 13:55

İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürlüğü Taşındı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürlüğü, çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürecek.

Prof. Dr. Fahrettin Altun yönetimindeki Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, vizyon ve misyonuna uygun bir çerçevede yapılanma çalışmalarına devam ediyor.

Merkez ve yurtdışının yanı sıra illerdeki yeniden yapılanma faaliyetlerini de sürdüren Başkanlık, Konya İl Müdürlüğü’nü yeni faaliyet ve hizmet çerçevesini karşılayacak bir binaya taşıdı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürlüğü, bundan sonra Sahibiata Mahallesi Mimar Muzaffer Caddesi Onur İşhanı No:26 Kat:1/101 adresinde hizmet verecek.

Basınla ilişkiler güçleniyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, ulusal ve uluslararası kamuoyları, karar alıcı aktörler ve medya ile derinlikli ve çok yönlü ilişkiler geliştirmek, iletişimin tüm araç ve yöntemleri ile Türkiye’nin her alanda nitelikli temsilini sağlamak ve bu doğrultuda “Türkiye markasını güçlendirmek” amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Başkanlık yurt içinde de il müdürlükleri aracılığıyla basınla ilişkileri düzenlemek, geliştirmek, basın mensuplarının çalışmalarını kolaylaştırıcı adımlar atmak, basının gelişimine katkıda bulunmak için çalışmalar yürütüyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021