Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » İletişim Başkanı Duran: İsrail bölgemizin tamamının huzurunu hedef almaktadır

İletişim Başkanı Duran: İsrail bölgemizin tamamının huzurunu hedef almaktadır

A - +

Yerel Haberler - 16.07.2025 - 13:24

İletişim Başkanı Duran: İsrail bölgemizin tamamının huzurunu hedef almaktadır

ANKARA-BHA

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, İsrail’in Suriye’nin başkenti Şam’a yönelik saldırılarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Duran, saldırıların bölgenin huzurunu hedef aldığını belirterek, “İsrail’in Suriye’ye yönelik saldırıları sadece Suriye’nin istikrar ve güvenliğini değil, bölgemizin tamamının huzurunu hedef almaktadır. Suriye’nin egemenliğini ve birliğini tehdit eden bu saldırıyı kınıyorum. Türkiye, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Suriye’nin toprak bütünlüğünü desteklemeye devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021