SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İl Başkanı Altınsoy, Teşekkür Ziyaretinde

İl Başkanı Altınsoy, Teşekkür Ziyaretinde

A - +

Aksaray Haberleri - 28.06.2018 - 16:09

İl Başkanı Altınsoy, Teşekkür Ziyaretinde

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile birlikte, Kapalı Çarşı esnafını ziyaret ederek, 24 Haziran’da verdikleri güçlü desteklerden dolayı teşekkür etti.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip sohbet eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, yeni yönetim sistemimiz olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk Başkan’ı yapma yolunda verdikleri desteklerden dolayı Aksaraylı hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Altınsoy, “Öncelikle göreve geldiğimiz günden bu yana esnaf ve vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Her zaman vatandaşlarımız ile bir araya gelip hemhal oluyoruz. Aksaray 24 Haziran’da yeni bir tarih yazarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek verdi.

Aksaray halkına ve milletimize çok teşekkür etmek istiyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turda bitmesi dünyaya net bir mesaj oldu. Bizler AK Parti olarak hizmet siyasetimize önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonra da Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız ile hep birlikte devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Esnaf ve vatandaşlar ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni yönetim sisteminin ilk Başkan’ı olmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın sonuna kadar destekçisi olacaklarını dile getirdiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021