SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İki İlçe Kongresi İleri Bir Tarihe Ertelendi

İki İlçe Kongresi İleri Bir Tarihe Ertelendi

A - +

Aksaray Haberleri - 14.03.2020 - 15:19

İki İlçe Kongresi İleri Bir Tarihe Ertelendi

AK Parti’nin Aksaray’da hafta sonu yapacağı iki ilçe kongresinin ‘korona virüsü’ tedbirleri kapsamında ertelendiği duyuruldu.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, hafta sonu yapılacak Eskil ve Sultanhanı ilçe kongrelerinin ‘korona virüsü’ tedbirleri kapsamında ertelendiğini belirtti.

Altınsoy yaptığı yazılı açıklamada, “Eskil ve Sultanhanı ilçelerimizde hafta sonu gerçekleştirmek üzere tüm hazırlıklarını titizlikle tamamladığımız ana kademe ilçe kongrelerimiz, Sağlık Bakanlığımızın yürüttüğü ‘korana virüsü’ ile ilgili tedbirler kapsamında, alınan Bilim Kurulu kararları ve son gelişmeler dikkate alınarak, Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda ileri bir tarihe ertelenmiştir. Devletimizin aldığı her tedbirin, bizlerin sağlığı için olduğunu aklımızdan çıkarmadan, sağduyu ve tavsiye edilen tedbirlere uyarak, bu sıkıntının da bertaraf edileceğine inancımız tamdır. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü musibetlerden korusun” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021