Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Asayiş » Ihlara’da Uyuşturucu madde ve kaçak alkol satan şahıslar yakalandı

Ihlara’da Uyuşturucu madde ve kaçak alkol satan şahıslar yakalandı

A - +

Asayiş - 15.09.2021 - 10:53

Ihlara’da Uyuşturucu madde ve kaçak alkol satan şahıslar yakalandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti, kullanmak için uyuşturucu satın almak/kabul etmek/bulundurmak, 2313 sayılı Uyuşturucu Maddelerin Murakabesi Hakkındaki Kanuna Muhalefet (Yasadışı Kenevir Ekimi), 4733 sayılı Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkol Piyasasının Düzenlenmesine Dair Kanuna Muhalefet suçlarının önlenmesi ve şüphelilerin yakalanarak kanun önüne çıkartılması konusundaki kapsamlı çalışmalarımıza devam edilmektedir.

Konu ile ilgili yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Güzelyurt ilçesi Ihlara beldesi mülki sınırları içerisinde şüpheli şahısların işletmiş oldukları markette uyuşturucu madde ve kaçak alkol sattıkları yönünde alınan haberin değerlendirilmesi üzerine, şahısların suç ve suç unsuru malzeme ile birlikte yakalanmasına yönelik, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, 14 Eylül 2021 tarihinde icra edilen canlı takipler neticesinde M.K. ve Ş.K isimli şüpheliler suçüstü yakalanmışlardır. Şüphelilerin üzerlerinde, evlerinde ve işletmiş oldukları markette yapılan aramalarda; 25 gr metamfetamin, 30 kök kenevir, 2 adet hassas terazi, 140 litre kaçak alkol, 1 adet tabanca, 2 adet şarjör, 59 adet tabanca fişeği, bir miktar kenevir tohumu ve 16 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiştir.

Şüpheliler gözaltına alınmış olup, adlî makamlara sevk edilmişlerdir.

 

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021