SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Hizmetlerimizin devamı için İstikrar için gönüllerinize talibiz

Hizmetlerimizin devamı için İstikrar için gönüllerinize talibiz

A - +

Aksaray Haberleri - 21.05.2015 - 18:29

Hizmetlerimizin devamı için İstikrar için gönüllerinize talibiz

Ak Parti Milletvekili adayı Hüseyin Hüyük ve birçok parti üyesi ile birlikte Seçim çalışmalarına Ağaçören ilçesi ve bağlı bulunan Davutlu, Kırımini ve Avşar köylülerini ziyaret etti. Gittiği her bölgede büyük bir heyecan ve kalabalıkla karşılandı.

Ziyaretine Ağaçören İlçe Merkezindeki esnaflardan başlayan Hüyük; her girdiği işyerinde bölge halkı tarafından coşkuyla karşılandığını belirten Hüyük, Ağaçören İlçe halkının sorunlarını ve taleplerini dinledi. Sorunlara bireysel ve ilçe çaplı çözümler açısından gerekli mercilere iletilmesi konusunda elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirti. Ziyaretleri kapsamında hükümetin faaliyetlerinin herkese anlatılması gerektiğine inandığını söyleyen Hüseyin Hüyük şunları belirtti: “Ak Parti kurulduğu günden bu yana önceliği milletin taleplerine veren, millete sırtını dönmeyen bir partidir. Herkesin bu yapılan yatırımları görmesi gerekiyor. Hem biz hem de partimize gönül veren siz değerli halkımız bu yapılanları kapı kapı dolaşıp anlatacağız. Maddi olarak enkaz halindeki bir ülkenin bugün kendi tankını kendi uçağını yapması, her il’e üniversite yapması, denizin altından tüp geçitler yapması, dağları delerek çağımıza uygun tüneller yapması, sağlık sektöründe bu denli radikal yenilikler yapması ve saymakla tükenmeyecek icraatlar kendiliğinden olan şeyler değildir. Hükümetimiz eleştiriye açık bir partidir. Eleştirilerden de beslenir ancak rakamlar ortadadır. 2015 yılı itibari ile Aksaray’ımıza halkımızın talepleri doğrultusunda her alanda toplam 4,3 Milyar TL Lik bir yatırım yapılmıştır. Bu Yatırım Eğitim, Sağlık, Adalet, Ulaşım ve sair halkın öncelikli ihtiyacı olan her alanda yapılmıştır. Örnek olması açısından Aksaray’ımıza ulaşımda 332,7 Milyonluk dev yatırımla 17 km olan bölünmüş yolumuz 12 kat artırılarak 207 km ye çıkartılmıştır. Yine çarpıcı bir örnek olması açısından Aksaray da TOKİ diye bir kavramı bilmezken 2015 rakamlarına göre 243 Milyonluk maliyetle 3752 adet konut tamamlanarak teslim edildi ve adeta yeni bir şehir oluşturuldu. Bunun yanında yine TOKİ aracılığıyla okullar, camiler Sağlık merkezleri yapıldı. Bu hizmetlerin devam etmesi için ananızın Ak sütü gibi helal ederek Yeni Türkiye Yolunda, Aksaray’ımız ve İlçemiz için desteklerinizi bekliyoruz.’’ Diyerek Davutlu, Kırımini ve Avşar köylerine geçti.

Gittiği köylerde de yoğun ilgi gören Hüseyin Hüyük vatandaşlarla sohbet edip, dilek, istek ve taleplerini dinledi. Köylerin geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğunu ancak iklim ve coğrafi yapıdan dolayı vatandaşlarımızın çok fazla zorlandığını bu kapsamda tüm ülkede olduğu gibi Aksaray’ın da payına düşen yatırımı hükümetimizden gördüğünü belirtti. İlk kez Ak parti Döneminde uygulanan Köydes projesi kapsamında şunları belirten Hüyük: “ilk kez hükümetimizce 2005 yılında köylere hizmet götürme amacıyla oluşturulan KÖYDES projesi kapsamında 10 yılda 52 Milyonluk bütçe kullanıldı. Gerçek anlamda artık yolu olmayan köyümüz kalmadı. Köylerimizin su sorunu çözüldü. Sulamalı tarım kapsamında yeni oluşturulan sulama ve tarım arazileri ile vatandaşlarımızın yanında olduğunu gösterdik. Hizmetlerimizin devamı için İstikrar için gönüllerinize talibiz,’’ dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021