SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Hibe Sözleşmeleri İmzalanıyor…

Hibe Sözleşmeleri İmzalanıyor…

A - +

Aksaray Haberleri - 27.05.2015 - 11:29

Hibe Sözleşmeleri İmzalanıyor…

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından son değerlendirilmesi yapılarak onay verilen 9 proje, Niğde’de faaliyete geçmeye hazırlanıyor.

9. Etap Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKDYP)çerçevesinde Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Tebliği gereğince Niğde’de 9 adet ekonomik yatırım projesi için elektronik ortamda müracaat edilmiş ve bu projeler Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulanmak üzere uygun bulunarak onaylanmıştı. İlgili yasalar gereğince alınması gerekli izin, ruhsat ve onay işlemlerini tamamlayan ilk yatırımcı olan Altunhisar İlçemiz Yakacık Kasabası Niğde Un Gıda Pet. Oto. İnş. San. Tic. Ltd. Şti adına Ramazan DAĞ ile Niğde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü adına İl Müdürü Murat TÜRKMEN , hibe sözleşmesi imzaladı.

İl Müdürü Murat TÜRKMEN, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Çerçevesinde ilimizde 9 projenin tamamının uygulanmasıyla birlikte Bakanlığımız tarafından Niğde Yatırımcısına 6.038.042 lira hibe desteği ödenecek. Yatırımcı öz sermayesi ile birlikte 12.076.084 liralık yatırım gerçekleşecek ’’ dedi. Hibe sözleşme imzalama süresinin 5 Haziran mesai bitimine kadar devam edeceğini vurgulayan TÜRKMEN, bu tarihe kadar hibe sözleşmesi imzalamayan başvuru sahiplerinin proje başvuruları ve bunlara ilişkin değerlendirme sonuçlarının iptal edileceğini dikkat çekti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021