SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Herkesin Ortak Kaderi AK Parti

Herkesin Ortak Kaderi AK Parti

A - +

Aksaray Haberleri - 16.11.2018 - 15:35

Herkesin Ortak Kaderi AK Parti

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak anlayışıyla 14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Parti içerde ve dışarda herkesin vazgeçilmez umudu, milletin ortak kaderi oldu” dedi.

“AK Parti, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 17 yıldır her alanda yapmış olduğu icraatlarla Türkiye’yi zirveye ulaştırmıştır” diyen Başkan Altınsoy, “Olumsuzlukların en uç olduğu bir dönemde ortaya çıkan AK Parti, milletinden aldığı güçle ülkemizin tüm yükünü sırtlayarak tüm kirli odaklara meydan okudu”.

Daha ilk seçimlerde 34,6’lık oy oranıyla tek başına iktidar olan AK Parti, halkın artık koalisyonlardan oluşan iktidarları istemediğinin en büyük delili olduğunu dile getiren İl Başkanı Altınsoy, “AK Parti Türkiye’nin içinde bulunduğu olumsuz ortamı görerek ve doğru bir şekilde analizini yaparak sorunları en iyi şekilde çözmesini bilecek şekilde seçimlere girerek tek başına iktidar oldu. Halkımızın toplumsal istekleri doğrultusunda kurulan AK Parti, ortak amaçları, ortak bir kaderi paylaşan, sevinç ve kederleri aynı kardeşlikten gelen herkesin partisi konumundadır. AK Parti yıllar geçse de asla ülkemize ve milletimize hizmet etmekten vazgeçmemiştir. Vazgeçmeyecektir. AK Parti, “Herkes özgür olmadıkça kimse özgür değildir” bağlamında din, dil, ırk ayırımı yapmadan her kesime eşit mesafede olmayı kendisine amaç edinmiştir.” diye konuştu.

Altınsoy, “ AK Parti olarak bizler Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz’, söylemine binaen insanlığı her şeyin üstünde görüyoruz. Kim olursa olsun bizim kapımıza gelen herkes bizim kardeşimizdir. Dünyanın en büyük lideri olan Kurucu Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yola baş koymak, bu uğurda yorulmak ve hizmet etmek bizler için bir gururdur. Bu duygu ve düşüncelerle AK Partimizin yarın yapılacak olan temayül yoklamasının ülkemize, milletimize ve teşkilatlarımıza hayırlar getirmesini diliyorum”.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021