SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Her Zaman Esnaf ve Vatandaşımızın Yanındayız

Her Zaman Esnaf ve Vatandaşımızın Yanındayız

A - +

Aksaray Haberleri - 23.06.2020 - 10:54

Her Zaman Esnaf ve Vatandaşımızın Yanındayız

Esnafların, koronavirüs sürecinde yaşamış oldukları sorunları dinlemeye devam eden AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, iyi günde de kötü günde de her zaman vatandaş ve esnafın yanında olduklarını vurguladı.

Her fırsatta esnaf ve vatandaş ile sohbet edip, talep ve beklentileri dinleyen İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberinde Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile sosyal mesafe kuralına uyarak ziyaretlerine devam etti.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’nin de zor günlerden geçtiğini aktaran İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın feraseti, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın vizyonu, Bilim Kurulumuzun tavsiyeleri ile necip milletimizin de sabır ve dayanışması bu süreçte başarının kaynağı olmuştur. Çok şükür hükümetimizin başarılı politikalarıyla süreci atlatıyoruz. Vatandaşlarımızın bu süreçte biraz da kurallara uymasını istiyoruz. İnşallah el birliğiyle bu sürecin üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

Salgınla mücadelede Türkiye’nin çok başarılı bir çalışma yürüttüğünü belirten Başkan Altınsoy, “Bu süreçte esnafımızı ve vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmadık. Güzel günlerde olduğu gibi sıkıntılı günlerde de yanınızda olduk, olamaya da devam edeceğiz. Salgın sürecinin bir an önce sona ermesi ve esnafımızın, vatandaşlarımızın normal hayata dönmesi için hükümetimiz olağanüstü bir çalışma yürütüyor. İnşallah en kısa zamanda güzel günlerimize tekrar döneceğiz” dedi.

Salgın sürecinde esnafın çok etkilediğini belirten işyeri sahipleri de, bu süreçte hemen hemen her sektörün zorluk yaşadığını ancak hükümetin gerekli tedbirleri almasıyla hafiflediğini iletti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021