Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Hemşireler, fedakârca görevlerini yerine getirmeye çalışıyor

Hemşireler, fedakârca görevlerini yerine getirmeye çalışıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 13.05.2015 - 14:36

Hemşireler, fedakârca görevlerini yerine getirmeye çalışıyor

Hemşireler Günü dolayısıyla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Himmet Turgut beraberinde hemşireler ve sağlık çalışanlarından oluşan bir heyet ile Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti.
Hemşireler günü dolayısıyla tüm hemşirelerin gününü tebrik eden Vali Ataklı, bütün insanların sağlık hizmetlerine her daim muhtaç olduğunu bu hizmetin yerine getirilmesinde hemşirelerin de yer aldığını söyledi.
Sağlık hizmetlerinin titizlik, önem ve dikkat gerektiren hizmetler sınıfında çok önemli olduğunu ifade eden Vali Ataklı, hemşirelerin bu hizmetlerin yürütülmesinde fedakârca görevlerini yerine getirmeye çalıştığını söyledi.
Hasta ve hasta yakınları ile hataları olmasa dahi bir takım olumsuzluklarla karşı karşıya kalan hemşirelerin sabır ve şefkatle görevlerinin en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını belirten Vali Ataklı, ‘Önce insan’ diyerek hasta bakımını özveri ile yapan hemşirelerimiz insan sağlığından önemli bir şey olmadığını çok iyi bilir ve bu bilinç ve görev anlayışı ile görevlerini yerine getirirler.’ dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021