Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Hedefimiz Yeni Türkiye

Hedefimiz Yeni Türkiye

A - +

Aksaray Haberleri - 06.05.2015 - 14:27

Hedefimiz Yeni Türkiye

AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı İlknur İnceöz seçim ziyaretleri kapsamında esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

Milletvekili Adayı İlknur İnceöz Gençlik Kolları Başkanı Abdülsamet Kılıç İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile 40 metrelik yol üzere ve Eski Sanayi Caddesi esnaflarını ziyaret ettiler. Buralarda esnaflarla kısa sohbetler yaparak, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Aksaray’ın AK Parti dönemi ile gelişmeye başlayarak ve modern bir şehir konumuna doğru ilerlediğini ifade eden İlknur İnceöz; “Aksaray’ımız 13 yıllık AK Parti iktidarımız döneminde yıllardır çözümsüz kalan sorunları çözüme kavuşturmuş, gelişmiş hizmetler almaya başlamıştır. Şehrin altyapısından tutun ulaşım sorunları çözümlenmiş ve daha birçok sorun üzerinde çalışılmaya devam edilmektedir. 7 Haziran seçimlerinde inşallah üç milletvekili çıkararak bundan sonraki süreçlerde yapacağımız hizmetlerimizle hız kesmeden devam edeceğiz ve Aksaray’ımıza layık olmaya çalışacağız” dedi.

Esnafların ilgisi karşısında “desteğinizi ve dualarınızı her zaman hissettik ve sizlerin desteklerinizle 7 Haziran da oylarınızla yine hissedeceğimizden eminiz diyen İnceöz, bizler sizlere hizmet adına çalışacağız. Hedefimiz Yeni Türkiye yolunda Aksaray’ın gelişmişlik düzeyini artırarak yaşam şartlarını daha da iyileştireceğiz. Aksaray için, Türkiye için AK Kadrolar olarak durmadan çalışacağız, dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021