SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Hayri Topaç Belediye Meclis Üyesi adayı oldu

Hayri Topaç Belediye Meclis Üyesi adayı oldu

A - +

Ana Manşet - 19.01.2024 - 20:34

Hayri Topaç Belediye Meclis Üyesi adayı oldu

Hayri Topaç İYİ Parti Aksaray Belediye Meclis üyesi Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Parti teşkilat binasında yapılan görkemli bir törenle Aksaray Belediye Meclis Üyesi Aday adayı olduğunu açıklayan Hayri Topaç’ın pogramına, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Yılmaz, Gençlik kolları başkanı Mehmet Atar ve partililer katıldı.

İYİ Parti Aksaray Belediye Meclis üyesi Aday Adayı Hayri Topaç yaptığı açıklamada;

Sevgili İyiler Hareketine Gönül Vermiş müstesna kişilerden oluşan aziz Aksaray’lılar.

Ben 1987 yılında AKSARAYDA doğdum. İlk ve ortaöğretimi Aksarayda tamamladım. Üniversiteyi Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Meslek Yüksek Okulunda okudum. Şuan Galericiler sitesinde SİMAY Otomotiv adında işyerim bulunmaktadır.

Günümüz Türkiye’sinde Ekonomik, Siyasi, Coğrafi ve Demografik sıkıntılarla karşı karşıyayız ve bu sorunlarla baş etmek zorundayız.

Milletvekilimiz  Turan YALDIR, İl Başkanımız Sercan Belgemen Öncülüğünde İçinde bulunduğum her alanda ihtisas sahibi kişilerden oluşan başta 31 Mart 2024 akşamının Belediye Başkanı Değerli Büyüğüm Ağabeyim  TUĞRUL KARACAER Başkanımla ve oluşturduğu ekibiyle Aksarayımızın SANAYİ ,ŞEHİRLEŞME,KENT PLANLAMASI gibi buna benzer projeler ile halkımızın sıkıntılarının giderilmesi ve rahatlaması için büyük çaba sarf edeceğiz ve başaracağız.Çünkü AKSARAY VE AKSARAYLI HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAKEDİYOR.

Milletvekilimiz  Turan YALDIR VE 31 Mart akşamının Aksaray Belediye Başkanı Tuğrul KARACAER başkanımla birlikte Aksarayımızın en kısa zamanda Hak ettiği yer olan BÜYÜKŞEHİR olması yolunda var gücümüz ile çalışacağız.Bizler Yapamayacağımız değil,yapacağımız sözleri veriyoruz.

Bu Ülkü Doğrultusunda TÜRK – İSLAM ÜLKÜSÜNDEN YETİŞMİŞ VE HAYAT FELSEFESİ HALİNE GETİRMİŞ BİR ÜLKÜ NEFERİ OLARAK AKSARAY BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİNE ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM.

HALKINI BİLMEYEN HAKKI NE BİLSİN GAYRET BİZDEN ZAFER HAKTANDIR. DİYEREK SÖZLERİME SON VERİRKEN,HER BİRİNİZİN DESTEKLERİNİ BEKLİYOR.SİZLERİ SAYGI VE SEVGİİLE SELAMLIYORUM.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021