SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Halka Hizmet Hakka Hizmettir

Halka Hizmet Hakka Hizmettir

A - +

Aksaray Haberleri - 07.01.2019 - 11:55

Halka Hizmet Hakka Hizmettir

Aksaray Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti’nin tüm kademeleriyle çalışmalarına devam ediyor. Halka hizmet hakka hizmettir diyerek kutlu bir yola çıktıklarını dile getiren Dinçer, “Aksaray’ın evladı olarak halkımıza en iyi hizmeti sunmaktan başka hiçbir derdimiz ve niyetimiz yok” dedi.

Aksaray’ı daha iyi yerlere getirebilmek için yoğun gayret içerisinde olacaklarını yineleyen Belediye Başkan Adayı Dinçer, “Bu yolu koşarken tek bir kalbi kırmadan hedefe varmanın gayreti içerisindeyiz. Haksız yere tek bir gözyaşının bile akmasına asla müsaade edemeyiz. Çünkü biz gönül kazanma çabamızı hiç bırakmayacağız. AK Parti hükümeti olarak ülkemiz için yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlatacağız ve bize inanan, inanmayan herkesin gönlünü kazanmak için samimiyetle hareket edeceğiz. Samimiyet bizim olmazsa olmazımızdır” ifadelerini kullandı.

Şehrin her köşesine hizmet götürme gayreti içerisinde olacaklarını kaydeden Dinçer, Aksaray’ın daha güzel yarınlara koşabilmesi için 31 Mart sabahına kadar teşkilat olarak büyük bir gayretle çalışacaklarını belirterek, “Bize verilen bu emaneti, hayırlısıyla bir gün bizden çok daha iyi yapacak arkadaşlara teslim etmenin derdi ve heyecanı içinde olacağız. Aksaray halkına layık hizmetten başka hiçbir derdimiz ve niyetimiz olmadığını özellikle ifade etmek istiyorum. 31 Mart çok önemli bir kırılma noktası. Çünkü 31 Marttan sonra 4,5 yıl genel seçim, 5 yıl da yerel seçim yok. Bizim çok daha hızlı koşmamız gerekiyor. Bir taraftan halkımızın gönlünde yer almak için gece gündüz çalışırken, bir taraftan da gelecek yarınlara çok daha güzel hazırlanmak için bu adaylık sürecini en güzel şekilde değerlendireceğiz.”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy da, AK Parti’nin girdiği 15 seçimin tamamında açık ara birinci olmasının, sadece bir siyasi sonuç olmadığını, aynı zamanda milletin birliği, beraberliği, kardeşliği konusundaki kararlılığının ifadesi olduğunu aktardı.

“Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” vurgusu yapan Altınsoy, şunları kaydetti: “Bir olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız, beraber olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. İnşallah 31 Mart’ta bu güçlü duruşu tüm dünyaya karşı göstereceğiz. 31 Mart’ta sadece şehrimizde belediye başkanı seçmekle kalmayacak aynı zamanda ülkemizin ve milletimizin geleceğine yeni bir ışık tutacağız. Bu seçimlerde milletimizin ortaya koyacağı irade, demokrasimize ve ekonomimize yönelik saldırılara da bir cevap olacaktır.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021