SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Güzelyurt, Gerçek Belediyeciliği Kazandırdı

Güzelyurt, Gerçek Belediyeciliği Kazandırdı

A - +

Ana Manşet - 04.06.2024 - 9:34

Güzelyurt, Gerçek Belediyeciliği Kazandırdı

Mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ünal Demircioğlu’nu yeniden göreve seçen Güzelyurt halkına teşekkür eden AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Güzelyurt, gerçek belediyeciliği kazandırdı” dedi.

‘Milletin iradesi her şeyin üzerindedir’ diyerek sözlerine başlayan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Güzelyurt ilçemizdeki seçimi zaferle taçlandırdık. Güzelyurt halkımız, gerçek belediyeciliği kazandırdı. Bu destek, bizlere hem bir onur hem de büyük bir sorumluluk vermektedir. Hemşerilerimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Bizi muhabbetle bağrına basan, bu yolda yalnız bırakmayan hemşerilerime şükranlarımı arz ediyorum. Aylardır sahada emek veren, ilk günden bu yana hiç yorulmayan Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu’ya, Hüseyin Altınsoy’a, Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e, İGM Başkanımız Latif Ağır’a, Ana Kadememize, Kadın Kolları Teşkilatımıza, Gençlik Kolları Teşkilatımıza, İlçe Teşkilatımıza, önceki dönem teşkilatlarımıza, AK Partimizin temel taşı mahalle-köy başkanlarımız ve yönetimlerine, son dakikaya kadar nöbet yerlerini terk etmeyen sandık görevlilerimizin ve müşahitlerimizin her birine canı gönülden teşekkür ediyorum. Halkımızın yeniden görev başına diyerek, desteklediği kıymetli Belediye Başkanımız Ünal Demircioğlu’nu, Sağlık beldemizde ise Cumhur İttifakı ortağımız Abdullah Tosun’u tebrik ediyorum. Rabbim güzel hizmetler yapabilmeyi nasip etsin inşallah. Emeğini, yüreğini ortaya koyan adayımız Mehmet Yiğit başkanım ve ekibine teşekkür ediyor, bundan sonraki siyasi hayatlarında başarılar diliyorum.”

Seçimlerin artık geride kaldığını, vaktin hizmet vakti olduğunun altını çizen Başkan Aktürk, “Şimdi gerçek belediyecilik anlayışımızı hayata geçirme zamanı geldi. Aksaray’ın her bir köşesine dokunacak, ihtiyaçlarınıza cevap verecek projelerimizi hayata geçireceğiz. Gerçek belediyecilikle, şehrimizin kalkınması ve refahının artması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Milletimiz tarafından seçilen, il, ilçe, belde belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi, il genel meclisi üyelerimizi tekrardan ayrı ayrı kutluyorum. AK Parti hükümeti olarak son 21 yıldır nasıl reformlarımızla, icraatlarımızla, yatırımlarımızla, projelerimizle konuşulduysak, inşallah önümüzdeki 5 sene boyunca da yerel yönetimlerimizde bu çizgimizden sapmayacağız. AK Parti’mizin bayrağını, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde taşımaya gururla devam edeceğiz. Yeni dönemimizde de “Aşkınan çalışan yorulmaz” diyerek hemşehrilerimiz için, Aksaray’ımız için koşturmaya, üretmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar biz yaptık, Allah’ın izniyle yine biz yapacağız” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021