SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belediye Haberleri » Gurbetçiler Bilim Merkezinde Buluşuyor

Gurbetçiler Bilim Merkezinde Buluşuyor

A - +

Belediye Haberleri - 28.07.2022 - 8:57

Gurbetçiler Bilim Merkezinde Buluşuyor

Aksaray Belediyesi, Avrupa’nın farklı ülkelerinde yaşayan ve tatillerini geçirmek için memleketleri Aksaray’a gelen gurbetçilere yönelik buluşma programı düzenliyor.

Aksaray Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen bu yıl 4. düzenlenecek olan Gurbetçi Buluşması, Bilim Merkezi bahçesinde gerçekleşecek. Buluşma programında çeşitli etkinlikler yer alacak.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesiyle birlikte geleneksel hale gelen 4. Gurbetçi Buluşması 29 Temmuz Cuma günü saat 19.00’da Tacin Mahallesi Bilim Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’a gelen gurbetçileri buluşma toplantısına davet ederek “Dünyanın dört bir yanında binlerce hemşerimiz yaşamaktadır. Bu programı birlik ve beraberliğimizin devamı ve aynı zamanda kaynaşmayı artırmak için düzenliyoruz. Aksaray’da ki tüm gurbetçi hemşerilerimi buluşma programımıza davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021