SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gül, Davutoğlu – Babacan Kadrolarını Aksaray’da hazırlayan kimler?

Gül, Davutoğlu – Babacan Kadrolarını Aksaray’da hazırlayan kimler?

A - +

Aksaray Haberleri - 02.05.2019 - 19:20

Gül, Davutoğlu – Babacan Kadrolarını Aksaray’da hazırlayan kimler?

Bugün Aksaray Kamuoyunda bomba etkisi yaratan bir haberle güne başladı. Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak’ın kaleme aldığı Memleket apartmanı başlıklı köşe yazısında; Dikkatinizi çekmiştir, Aksaray’da Ak Parti adına son dönemde, dikkate almamız gereken, en azından oldukça dikkat çekici siyasi gelişmeler yaşamaktayız. İstifa eden, belde teşkilat başkanları, teşkilat yönetim üyeleri, küstürülen, dışlanan dava adamları ve tüm bunlara rağmen, şımarıklığı tavan yapmış bazı yöneticiler. Seçim çalışmalarını, partide, al külah ver takke, dostlar alışverişte görsün olarak görenler ve en tiksindiricisi de, dizilere taş çıkartan fiskoslar, dedikodular. Bütün bunların yanında, bırakın partiye kendine hayrı olmayan Polat Alemdar rolüne bürünmüş ve parti bizden sorulur havasındaki bazı zübükler. Görünen köy kılavuz istemezmiş. Demem o ki, Ak Parti Aksaray Belediye Başkanlığı seçiminde durumu oldukça sıkıntılı. Vatandaşın nezdinde, partinin saklanamayan ciddi bir oy kaybı mevcut. Hadi daha açık ve kitabın ortasından konuşalım. Ak Partinin 31 Mart akşamı Ankara’yı kaybetmesi durumunda, ete kemiğe bürünecek Gül – Davutoğlu – Babacan oluşumuna, Aksaray teşkilatında, yetkili ve görevli bulunan bazı kişilerce, şimdiden, Aksaray’daki kadroları hazırlanıyor. Bu nedenle, Aksaray’da, Ak Partiye gönül vermiş dallar birer birer kırılıyor. Benden söylemesi, kazanırken kaybediyoruz. Çünkü sessiz çoğunluğun feryadı duyulmayacak, görülmeyecek gibi değil. Benimki ise, bir feryat, bir çığlık, ne derseniz, nasıl görürseniz işte. Çünkü partide bir görevim yok, yetkim de yok, GÖREV VERİN ÇALIŞALIM teklifimize zaten gel çalış diyen de yok. Sanki zemheride hayallerim, bu nedenle bu yazıma, ister bizimkisi bir aşk masalı veya vebal atma amaçlı züğürt tesellisi olarak görün. Bütün bunlardan sonra önümüzdeki seçimlerde, Aksaray’da belediye başkanlığını, kazanabilir miyiz?” Bu yarın da devam edecek. Selam ve dua ile bahsetti.

Haber merkezimizin bu yazı üzerine yaptığı araştırmada, Gül, Davutoğlu – Babacan Kadrolarını Aksaray’da hazırlayan kimler?
Aksaray Önceki Dönem Belediye Meclis Üyesi Ve Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi olan Aksaray’ın bilinen tanınan siması Alper Kürşad Giray ile Yine Önceki Dönem Ak Akparti Aksaray Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyesi ve Üniversiteler Birim Başkanlığı yapmış olan genç siyasetci Mehmet Tekin in, son günlerin gündemi eski başbakan bakan cumhurbaşkanı. vs. in yeni parti kurma iddialarının üzerine eski başbakan Ahmet Davutoğlu na evinde yaptıkları ziyaret ve bunu sosyal medya hesaplarından paylaşmaları acaba bu kadroları Aksaray da bu iki isim mi hazırlıyor sorusunu akıllara getirdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021