Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Görele’de Tuana Torun yaşam mücadelesini kaybetti

Görele’de Tuana Torun yaşam mücadelesini kaybetti

A - +

Yerel Haberler - 30.03.2026 - 0:00

Görele’de Tuana Torun yaşam mücadelesini kaybetti

GİRESUN – BHA 

Giresun’un Görele ilçesinde 28 Mart Cumartesi gecesi meydana gelen feci kazadan kahreden haber geldi. Karadeniz Sahil Yolu'nda bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan ve iki gündür yoğun bakımda olan 16 yaşındaki Tuana Torun yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Görele'nin görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Hasbi Dede'nin sosyal medya üzerinden taciz mesajı attığı iddiası ile gündeme gelen ve 28 Mart Cumartesi akşamı gece 22.50 saatleri sırasında Görele sahil yolunda meydana gelen kaza sonucu ağır yaralanan Tuana Torun Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Öte yandan kazaya sebebiyet veren sürücünün alkollü olduğu ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Espiye L Tipi Cezaevine gönderildi. Olay ilgili Görele Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından görevlendirilen savcının geniş çaplı takikatın devam öğrenildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021