GİRESUN – BHA
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, belediye birimlerini ve faaliyetlerini denetlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Belediye Hayvanat Bahçesini ziyaret eden Başkan Köse, yetkililerden yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında hayvanat bahçesine yeni getirilen ara papağanı, jako papağanı ve iguana türleri de tanıtıldı. Yeni türlerin katılımıyla birlikte alanın daha da zenginleştiği ifade edilirken, vatandaşların ve özellikle çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirebileceği bir ortam oluşturulmasının hedeflendiği belirtildi.
Hayvanların yaşam koşullarını yerinde inceleyen Başkan Köse, bakım ve beslenme süreçleri hakkında yetkililerle görüşerek gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Fuat Köse, hayvanat bahçesinin hem eğitim hem de sosyal açıdan önemli bir alan olduğunu belirterek: “Hayvanat bahçemize gerek şehrimizden gerekse komşu şehirlerden ziyaretler oluyor. Ziyaret için gelen misafirler iyi dileklerle buradan ayrılıyor. Bu durum da bizi son derece memnun ediyor” şeklinde konuştu.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
14 Mayıs 2026 Dokuzkonak Köylüsünün “Sırat Köprüsü” Çilesi
14 Mayıs 2026 Trabzonspor’dan final bileti! Müthiş geri dönüş
14 Mayıs 2026 Konyaspor’dan Türkiye Kupası Finali açıklaması
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi
Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu
Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
