SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Güncel Haber » Gençlere yönelik Hasandağı Kampı

Gençlere yönelik Hasandağı Kampı

A - +

Güncel Haber - 18.10.2021 - 14:10

Gençlere yönelik Hasandağı Kampı

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Genç İHH ve Arama Kurtarma Birimleri Hasandağında kamp gerçekleştirdiler. Dernek Başkanı Şenol Korkmaz faydalı ve eğitici etkinliklerle dezavantajlı gençlerin daha sağlam yetişmesine yardımcı olmayı amaçladıklarını belirtti.

Gençlikle Hayalleri Yetim Kalmasın Projesi kapsamında gerçekleşen kampta gençlerin çeşitli etkinliklerle kaynaştıkları ve eğlenceli bir gün yaşadıkları görüldü.

ÇADIR KURMAYI ÖĞRENDİLER
Aksaray İHH Arama Kurtarma Birimi yetkilileri tarafından gençlere afet anında çadır kurma ve güvenli bölge oluşturma hakkında eğitim verildiği bildirildi.

YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER
Aksaray genelindeki yetim gençler başta olmak üzere dezavantajlı grupların topluma kazandırılmasının hedeflendiği proje hakkında bilgi veren Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz, pandemi kısıtlamaları sonrası tedbiri elden bırakmadan birbirinden güzel faaliyetlere devam edeceklerini belirtti.

MİSAFİR ÖĞRENCİLER DE KATILDI
Üniversite tahsili için Aksarayda bulunan ve onlarca ülkeden gelen misafir öğrencilerin de kampa davet edildiğini ifade eden Aksaray İHH Başkanı Korkmaz, gençlere samimi bir misafirperverlikle ilgi gösterdiklerini, mezun olduklarında her birinin kendi ülkelerinde Türkiye iyilik elçisi olacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

HERKES DAVETLİ
Aksaray İHH Başkanı Korkmaz, ilkokuldan üniversiteye kadar herkesi Genç İHH gönüllüsü olmaya ve birbirinden güzel etkinlik ve çalışmalara davet etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021