SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Gençlerden MHP’nin genç adayı Çıtak’a yoğun ilgi

Gençlerden MHP’nin genç adayı Çıtak’a yoğun ilgi

A - +

Ana Manşet - 19.02.2024 - 11:15

Gençlerden MHP’nin genç  adayı Çıtak’a yoğun ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, gençlerin yoğun ilgisi nedeniyle kafeler caddesinde ziyaretlerini sürdürdü. MHP’nin genç adayı genlerin gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle kafeler caddesinde adeta mahsur kaldı.

Sadece caddenin bir bölümünü gezebildiklerini söyleyen Çıtak; “Aksaraylı gençlerimize göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, Aksaray’ın geleceği adına bizlerle samimi olarak görüşlerini paylaştı. Aksaray’da artık farklı bir hizmet anlayışı olması gerektiğini vurgulayan gençlerimiz, MHP kadrolarının bu değişimi sağlayacak bir yapıda olduğunu söyleyerek desteklerini iletti” diye konuştu.

BU ŞEHRİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

‘Değişim için MHP’ diyen gençlere bu husustaki projelerini anlatan Çıtak; “Bizde adaylığım açıklandığı ilk andan itibaren Aksaray’ın artık kaybedecek bir anının bile olmadığını, sorunlara kalıcı çözüm üreten, Aksaray’ın yarınlarını kurtaracak projeler üreten, şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla hizmet veren, iş dünyası, esnafı, bürokrasisi, genç-yaşlı tüm vatandaşıyla el ele vererek güçlü bir yapılanma oluşturan bir yönetime ihtiyacı var. Yine daha öncede söylediğimiz gibi ‘kent konseyi’ ve ‘gençlik konseyi’ yapılanmalarıyla tüm halkımızın görüş ve önerileriyle biz bu şehri yönetmeye talibiz. Bu ekiplerle şehrimiz için alınacak kararları birlikte değerlendireceğiz. Yapılacak yatırımları beraber konuşacağız, beraber yorumlayacağız, birlikte uygulayacağız. Bu şehir birkaç kişinin kararıyla, istişareden uzak ben bilirim algısıyla yönetilemez. Siz gençlerimize bu noktada çok büyük işler düşüyor. İlk iş 31 Mart’ta arzu ettiğiniz değişim için sandıkta 3 hilalin gölgesinde buluşmak. Daha sonra kuracağımız gençlik konseyinde şehrimizin gelişine katkı sunacak çalışmalar yapmaktır” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021