SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Gelecek Partisi İş Adamı Bahattin Yücel’i Ziyaret etti

Gelecek Partisi İş Adamı Bahattin Yücel’i Ziyaret etti

A - +

Ana Manşet - 13.07.2022 - 10:31

Gelecek Partisi İş Adamı Bahattin Yücel’i Ziyaret etti

Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Gafur YILDIZ ve Yönetim Kurulu üyeleri iş adamı Bahattin YÜCEL ’i iş yerinde ziyaret etti.
2023 Yılında gerçekleşmesi planlanan milletvekilliği genel seçimlerine 1 yıldan az bir zaman kala siyasi partiler artık sahalara inmeye başladı. Kısa bir süre önce Aksaray il başkanı olarak görevlendirilen Gelecek partisi il Başkanı Gafur yıldız, bir taraftan parti il yönetimini belirlerken diğer taraftan da esnaf ziyaretlerinde bulunuyor.
Gelecek partisi il başkanı YILDIZ ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaret ettiği Aksaray’ın tanınmış iş adamlarından olan YÜCELHAN grup yönetim kurulu başkanı Bahattin YÜCEL ile gündem siyaset oldu. Aksaray’ın yıllardır hak ettiği hizmeti alamadığının vurgulandığı ziyarette İl Başkanı YILDIZ, Gelecek Partisi Aksaray ‘da yeniden yapılandığını ve en iyi kadro ile seçimlere hazırlanacağını ve hizmet mağduru Aksaray’ı ihya edeceklerini ifade etti.
Gelecek Partisi Aksaray Teşkilatının ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren iş adamı Bahattin YÜCEL, Başta il başkanı Gafur YILDIZ ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021