SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Geleceğin modern Aksaray’ı İrfan’la olur

Geleceğin modern Aksaray’ı İrfan’la olur

A - +

Ana Manşet - 27.02.2024 - 11:20

Geleceğin modern  Aksaray’ı İrfan’la olur

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, eski sanayi sitesinin bulunduğu bölgede yepyeni bir şehir inşa edeceklerini söyledi.

Açıkladığı projelerle dikkat çeken ve şehre katma değer kazandıracak önemli projeler açıklayan Çıtak, projelerine yenilerini ekledi. İlk olarak eski sanayi sitesinin olduğu bölgeye modern bir şehir inşa edeceklerini aktaran Çıtak, mahallere yapacakları kreş projesinin de duyurdu.

ESKİ SANAYİ SİTESİ AKSARAY’IN AYNASI OLACAK

Aksaray’ın MHP kadrolarıyla bambaşka bir şehircilik anlayışına büründürüleceğini söyleyen Çıtak, eski sanayi bölgesinde inşa etmeyi planladıkları projesinin detaylarını açıkladı. Çıtak; “Yepyeni bir şehir hayal ediyoruz. Aksaray’ın geleceğini yeniden şekillendirecek bir vizyonla yola çıktık. Bu şehir, modern dünyanın gereksinimlerine uygun olarak tasarlanacak ve iş merkezleri, yeşil alanlar, konutlar, dinlenme mekanlarıyla dolu bir yaşam alanı olacak. Yüksek katlı binalarla modern bir yerleşim planı oluşturulacak ve her detay geleceğin gereksinimlerini göz önünde bulundurarak tasarlanacak. Güvenlik konusunda en son teknolojilerle donatılmış bir altyapı, şehrin her köşesinde hissedilerek huzuru ve güveni sağlayacak. Trafik sorunlarına çözüm getiren akıllı ulaşım sistemleriyle yaşam daha akıcı hale gelecek. Şehircilik anlayışımız sürdürülebilirlik ilkeleriyle harmanlanacak ve çevreye duyarlı bir yapılaşma olacak. Kent yaşamını kolaylaştıracak sosyal alanlar ve kültürel mekanlar, şehrin kalbinde yer alacak. Geleceğin modern Aksaray’ı İrfan’la olur” dedi.

‘ANNELERİMİZİN GÖZÜ ARKADA KALMAYACAK’

‘Çalışan annelerin hayatı Mahalle Kreşleri ile kolaylaşacak’ düsturuyla mahallelere kreş inşa edeceklerini söyleyen Çıtak; “Şehrin farklı mahallelerine çocukların bilişsel ve psikolojik eğitim süreçlerini bütünüyle karşılayabilecek, güvenilir ve güncel eğitim olanakları ile kurgulanmış mahalle kreşleri inşa edilecek. Üst düzey donanıma sahip bu kreşler profesyonel bir ekiple ve uygun fiyat politikası ile hizmet verecek. Kreşler çocukların eğitimine katkı sağlamanın ötesinde, özellikle çalışan annelerin gündelik hayatını kolaylaştıracak. Annelerin gözünün arkada kalmayacağı Mahalle Kreşleri İrfan’la olur” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021