SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Geleceğin Hemşirelerinden Renkli Kutlama

Geleceğin Hemşirelerinden Renkli Kutlama

A - +

Aksaray Haberleri - 12.05.2015 - 13:51

Geleceğin Hemşirelerinden Renkli Kutlama

Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin düzenledikleri 12 Mayıs Hemşireler günü kutlaması renkli görüntülere sahne oldu.

Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin düzenledikleri 12 Mayıs Hemşireler gününü okullarında düzenledikleri program ile kutladılar.Programa Okul Müdürü Hızır Faruk Maraşlıoğu,müdür yardımcıları,öğretmenler ve okul öğrencileri katıldı.Geleceğin hemşire adaylarının düzenlediği program renkli görüntülere sahne oldu.Gözleri kapalı yoğurt yeme yarışması izleyenleri güldürürken,sandalye kapma yarışmasında kıyasıya rekabet vardı.İlaç çekme yarışmasında da mesleği yetenekler yarıştı.Okul Müdürü Faruk Maraşlıoğlu tüm hemşirelerin ve hemşire adayı öğrencilerinin günlerini kutlayarak hepsinin adına hemşirelik bölüm şefi Emine Yakar’a çiçek takdim etti.Program yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile son buldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021