SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gazeteciler Birliği’nden 10 Nisan Polis Haftası kutlaması

Gazeteciler Birliği’nden 10 Nisan Polis Haftası kutlaması

A - +

Aksaray Haberleri - 09.04.2015 - 19:37

Gazeteciler Birliği’nden 10 Nisan Polis Haftası kutlaması

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, 10 Nisan Polis Haftası kapsamında bir açıklama yaparak, Aksaray’ın huzur ve emniyeti için gece-gündüz demeden mesai sarf eden emniyet teşkilatının 10 Nisan Polis Haftası’nı kutladı.
“Kurulduğu tarih olan 10 Nisan 1845’den bu yana Türk Polis Teşkilatı büyük bir fedakârlıkla, Vatan ve Milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak için özverili bir şekilde çalışmaktadır. Aksaray halkının güven ve desteğini her zaman yanında hisseden İl Emniyet Müdürlüğümüz, Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün tesisi, kamu düzeninin korunması, halkın güven ve huzur ortamında yaşamasının sağlanması konularında yaptığı çalışmalarla her zaman halkımızın sevgi ve takdirini kazanmayı amaçlamış olup bu amaç doğrultusunda mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir. Polis Teşkilatımız, kuruluşunun 170. yılında milletimizin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve onurunu yaşamaktadır. Bu vesile ile Kuruluşunun 170.Yıldönümünü şahsım ve Birliğim adına en içten dileklerimizle kutlar, bu kutsal görevin ifası sırasında Vatan ve görev uğruna canlarını feda eden Kahraman Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden teşkilat mensuplarımızı rahmet, gazi ve emeklilerimizi minnetle anarken, emniyet birimlerimizin her kademesinde görev yapan, fedakar polislerimizin ve değerli ailelerinin 10 Nisan Polis Gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021