SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gazeteciler Birliği 10 yaşında

Gazeteciler Birliği 10 yaşında

A - +

Aksaray Haberleri - 28.05.2018 - 14:32

Gazeteciler Birliği  10 yaşında

Gazeteciler Birliği, 10. kuruluş yıldönümünü kutluyor.
Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya “Basın meslek örgütlenmesi olarak tüm meslektaşlarımızı temsil etmenin, mesleki hak ve özgürlüklerimizi kararlılıkla savunmanın ve gazeteciliğin yaşadığı sorunların çözümüne yönelik yılmadan mücadele vermenin onurunu yaşıyoruz” dedi.
“29 Mayıs 2008’de kurulan Gazeteciler Birliği ne mutlu ki bugün 10. kuruluş yıl dönümünü kutluyor” diyen Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, şunları söyledi:
“Böylesine anlamlı bir camianın içinde yer almak, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm aramak, gazeteciliğin geleceği için mücadele etmek, özellikle de yerel medyanın güçlenmesi için çalışmak bize büyük bir onur ve mutluluk veriyor. Sürekli gelişen, büyüyen ve adından olumlu anlamda söz ettiren Gazeteciler Birliği, “Biz birlikte Türkiye’yiz” misyonu ve vizyonuyla mücadelesine daha da kararlı adımlarla devam edecektir. Ülkemizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Basın yayın özgürlüğünden doğacak sakıncaların ortadan kaldırılması yolu, yine doğrudan basın yayın özgürlüğüdür” sözünden hareketle, demokrasinin olmazsa olmazı basın özgürlüğünün sağlanması ve tam anlamıyla yerleşmesi adına içinde bulunduğumuz süreçte her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz açıktır. Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu adına kuruluş yıldönümümüzde bizi yalnız bırakmayanlara, bu süreçte emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, aramızdan ayrılan meslektaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021