
İSTANBUL-BHA
Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho’nun yeni sezon planlamasında yer almayan Alexander Djiku, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Fransız basınına göre Ganalı savunmacıya Avrupa’nın üç önemli kulübü talip oldu.
Fransız gazetesi L’Équipe’te yer alan habere göre, Lille (Fransa), Villarreal (İspanya) ve Roma (İtalya), 30 yaşındaki futbolcunun transferi için Fenerbahçe ile temasa geçti.
2023 yazında sarı-lacivertli ekibe katılan Djiku, bugüne kadar Fenerbahçe formasıyla toplam 74 resmi maça çıktı, bu süreçte 4 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Hem savunmadaki liderliği hem de topu oyuna sokma becerisiyle dikkat çeken Ganalı oyuncu, yeni teknik heyetin planları dışında kaldı.
Fenerbahçe’de yaz transfer döneminde ayrılık rüzgarı esiyor. Daha önce Osayi-Samuel, Dusan Tadic ve Edin Dzeko ile yollar ayrılmıştı. Djiku’nun da bu listeye katılmasıyla sarı-lacivertlilerde savunma hattında köklü bir değişim yaşanacak.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
30 Mart 2026 Alacabel’de kar kalınlığı 5 santime ulaştı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
