SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eskil Belediyesi Asfalt Yol Çalışmalarına Başladı

Eskil Belediyesi Asfalt Yol Çalışmalarına Başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 17.06.2015 - 14:29

Eskil Belediyesi Asfalt Yol Çalışmalarına Başladı

Eskil Belediye Başkanı Niyazi ALÇAY yaptığı açıklamada; son 6 yılda 200 km yol asfalt çalışması yaptık. Bu 4 yıllık dönemde de Belediyemiz sınırları içerisinde asfaltsız yol kalmayacaktır. Belediyemiz hedefinin bu 4 yılda 130 km asfalt yol olduğunu söyleyen Başkan Alçay Eskil’in tarihinde 2009 yılına kadar toplam 90 km yol asfaltlandığını biz göreve geldiğimizden bugüne kadar ise 200 km yol yapıldı.
Eskil ilçesinin genelinde çalışmaların belirli bir program dahilinde yürütüldüğünü belirten Belediye Başkanı Niyazi ALÇAY “Asfaltlama çalışmaları bundan böyle periyodik olarak devam edecek. Hemşerilerimize bu güne kadar sabırlı bekleyişinden ötürü teşekkür ediyorum. Bir ilçenin gelişme sürecinde altyapı çalışmalarının önemi büyüktür. Altyapının yetersiz kaldığı bir ilçede sağlıklı bir kentleşmeden söz etmek mümkün değildir. Bu gelişme ve büyümeyi dikkate alarak Eskil Belediyesi olarak altyapı hizmetlerine öncelik veriyoruz. Altyapıyı bitirmeden üst yapı yapmamak gerekiyor. Yaz ayları boyunca belli bir program dâhilinde asfalt çalışmalarını sürdüreceğiz. Programa aldığımız yerlerin asfaltlanması için altyapı çalışmalarımızı tamamladık. En kısa sürede bu yollarımızın asfaltını yapacağız.
2015 yılında yaklaşık 30 km asfalt yol yapacağız. Ancak en büyük sıkıntımız bu asfalt yoların korunmaması. Vatandaşlarımızdan isteğimiz bu yaptığımız yolları korumaları, sulama yaparken yağmurlama borularını yoların uzağına kurmaları.
İlçemiz genç ve gelişmekte olan bir İlçe olması nedeniyle hizmete aç bir bölgedir. Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talepler bu gerçeği ortaya koymaktadır. Hemşerilerimizden hizmet için gelen bu talepleri bütçemiz imkanları dahilinde parasal kaynaklarımızı daha etkin ve verimli kullanmak suretiyle bütün ekibimizle ile birlikte Allahın izniyle başaracağız. Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021