SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Eski Sanayi Sitesinde Dönüşüm İçin İlk Adım Atıldı

Eski Sanayi Sitesinde Dönüşüm İçin İlk Adım Atıldı

A - +

Ana Manşet - 08.05.2023 - 20:41

Eski Sanayi Sitesinde Dönüşüm İçin İlk Adım Atıldı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, eski sanayi sitesinde dönüşüm sürecinin resmen başladığını duyurdu. Başkan Dinçer, ekskavatöre binerek eski sanayi sitesinde ilk yıkımı başlattı.

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Aksaray Küçük Sanayi Sitesine sanayi esnaflarının taşınmasının ardından terk edilen eski sanayi sitesinde kentsel dönüşümün ilk adımı atıldı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, eski sanayi sitesinde başlatılan çalışmalara katıldı. Belediye Başkanı Dinçer, eski sanayi sitesinin olduğu alana yeni bir şehir inşa edileceğinin altını çizdi.

Eski sanayi sitesinde yıkım sahasında herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için gerekli olan güvenlik tedbirleri alındı. Belediye Başkanı Dinçer, ekskavatöre binerek ilk kepçe darbesiyle dönüşüm çalışmasının (ilk startını verdi) ilk adımını attı.

Aksaray Belediyesi ile TOKİ işbirliğinde yapılan sanayi sitesinde taşınma işleminin tamamlandığını aktaran Belediye Başkanı Dinçer, “Belediyemiz ve TOKİ işbirliği ile günümüz şartlarına uygun olarak inşa edilen sanayi sitemiz modern yüzüyle uzun yıllar şehrimize hizmet edecek. Esnaflarımız artık yeni işyerlerinde huzur, güven içerisinde daha geniş ve ferah bir ortamda hizmet veriyor. Esnaflarımız kadar müşterileri de sunulan hizmetten memnunlar” dedi.

ESKİ SANAYİ SİTESİNDE YIKIM ÇALIŞMALARI EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, eski sanayi sitesinde yıkım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Eski sanayi sitesinin görüntüsünün şehir kimliği için olumsuzluk teşkil ettiğinin altını çizen Başkan Dinçer, “Burada dönüşümün ilk adımını atmış bulunuyoruz. Eski sanayi sitesinde yıkım çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak şehrimize yakışan en güzel projeyi buraya entegre etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021