23:46 Elif Duru’dan Dikkat Çeken Mesaj: “Sevgisiz Toplumlarda Nefret Çoğalır”
15:10 TİMBİR Genel Merkezi Açıldı: Aksaray’dan Anlamlı Destek ve Katılım
16:00 Aksaray Esnaf Rehberi ile Google ve Yapay Zeka Aramalarında Öne Çıkın
11:30 Birlikhaber.com Yayın Hayatına Başladı | Hızlı ve Akıllı Haber Platformu
ISPARTA – BHA
Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun 25 Mart 2009 tarihinde hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin yürütülen soruşturmada dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 10 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda, eski Isparta Güvenlik Şube Müdürü Dursun Özmen de gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre hakkında gözaltı kararı bulunan Özmen, Isparta’da düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara’ya sevk edildiği öğrenildi.
Dursun Özmen, Muhsin Yazıcıoğlu dosyası kapsamında daha önce “evrakta sahtecilik” ve “görevi kötüye kullanma” suçlamalarıyla yargılanmıştı. Özmen, 28 Temmuz 2016 tarihinde tutuklanmış, daha sonra tahliye edilmişti.
2021 yılının Ocak ayında görülen davada ise, olay tarihinde Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Özmen hakkında 2 yıl hapis cezası verilmişti.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, “Silahlı Terör Örgütü Kurmak, Yönetmek ve Üye Olmak” ile “Tasarlayarak Kasten Adam Öldürme” suçlarına ilişkin somut deliller bulunduğu değerlendirilen 29 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
13 Temmuz sabahı Ankara merkezli olarak İstanbul, İzmir, Balıkesir, Adana, Antalya, Çanakkale, Bursa, Isparta ve Afyonkarahisar’da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 25 şüpheli gözaltına alınırken, 2 şüphelinin yurt dışında bulunduğu tespit edildi.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınanlar arasında, helikopter enkazından GPS cihazlarını sökerken görüntülendiği belirtilen ve FETÖ’nün askeri yapılanmasına ilişkin davadan hükümlü bulunan Davut Uçum ile Aydın Özsıcak’ın da yer aldığı bildirildi.
Soruşturmanın Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çok yönlü olarak sürdürüldüğü öğrenildi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
11 Ekim 2026 Beypazarı turistlerin gözdesi olmaya devam ediyor
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
20:47 Gökyay Vakfı Satranç Müzesi 11. kuruluş yıl dönümünü kutladı
17:59 “Sağlıklı Gençlerle Sağlıklı Geleceğe” projesi hayata geçiriliyor
14:33 Rize gastronomisinde yeni dönem: Bal, mandalina ve çay atıkları ekonomiye kazandırılıyor
14:25 ISUBÜ’den 7 bilim insanı “dünyanın en etkili bilim insanları” listesinde
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
23:46 Elif Duru’dan Dikkat Çeken Mesaj: “Sevgisiz Toplumlarda Nefret Çoğalır”
15:10 TİMBİR Genel Merkezi Açıldı: Aksaray’dan Anlamlı Destek ve Katılım
16:00 Aksaray Esnaf Rehberi ile Google ve Yapay Zeka Aramalarında Öne Çıkın
11:30 Birlikhaber.com Yayın Hayatına Başladı | Hızlı ve Akıllı Haber Platformu
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
