Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ensar Vakfından Çanakkale Programı

Ensar Vakfından Çanakkale Programı

A - +

Aksaray Haberleri - 19.03.2015 - 15:03

Ensar Vakfından Çanakkale Programı

Çanakkale zaferimizin 100. Yılı münasebetiyle o günleri yad etmek ve öğrencilerimizin zihinlerinde canlandırmak amaçlarıyla Ensar Vakfı Aksaray Şubesi tarafından İlimizdeki 4 Anadolu İmam Hatip Lisemizin salonlarında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün onaylarıyla düzenlenen tek kişilik Tiyatro Sunumu gerçekleştirildi.

Tiyatro Sunumuyla Çanakkale’yi 100. Yılında hatırlatan o ruh ve iklime öğrencilerimizi götüren Edebiyat Öğretmeni Yusuf EREN duygulu anlar yaşattı.

Tiyatro Programı ilk olarak saat: 09.30 TOKİ Akşemseddin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine sunuldu, daha sonra 11.30 da Merkez Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tiyatroyu ilgiyle izledi. 13,00 de ise Aksaray Anadolu İmam Hatip Lisesinde sunum gerçekleştirildikten sonra son olarak 14,30 da Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine sunum yapıldı.

Tiyatro programlarından önce Aksaray Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Tarih Öğretmeni ve Ensar Vakfı Şube Başkan Yardımcısı Cevdet ALTUNDAĞ öğrencilere günü anlam ve önemi ile ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Bu imkânı tanıyan İl Milli Eğitim Müdürümüze ve Okul Müdürlerimiz ile programı ilgiyle takip eden öğrencilerimize teşekkür ediyor. Unutmayacağımız aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021