SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ensar Vakfı Bölge Toplantısı Yapıldı

Ensar Vakfı Bölge Toplantısı Yapıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 06.04.2015 - 16:00

Ensar Vakfı Bölge Toplantısı Yapıldı

Ensar Vakfı Aksaray Şube Başkanı Bilal BİLECİK yaptığı yazılı açıklamada; Her yıl iki defa değişik illerde gerçekleştirilen Ensar Vakfı Bölge Şubelerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Genel Merkez yetkililerinin katıldığı ve illerde yapılan çalışmaların değerlendirildiği Bölge Toplantılarından 4. Bölge ikinci toplantısı İlimizde Ağaçlı Melendiz Otelde güzel bir organizasyonla Ensar Vakfı Aksaray Şubesinin ev sahipliğinde 14 İl ve İlçeden 70 ‘e yakın katılımcı ile gerçekleştirildi.

Toplantı için İlimize gelen Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin KADER aynı zamanda Aksaray Ticaret Odası salonunda Sayın Valimiz Şeref ATAKLI Bey’in başkanlığında yapılan Aksaray İmam Hatip Liseleri İl Koordinasyon toplantısına da katılarak katılımcılara çalışmalar hakkında bilgi sundu.

4. Bölge toplantısına Genel Merkez yetkilileri yanı sıra, Konya, Kayseri, Hatay, Osmaniye, Mersin, Adana, Nevşehir, Kırşehir, Niğde, Kahramanmaraş, Karaman ve Konya Ilgın ile Aksaray Ortaköy ve İlimiz Şube Başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Gelen misafirlere Ağaçlı Restaurantta kahvaltı ikram edildikten sonra Melendiz Otel Toplantı salonunda sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum halinde gerçekleştirilen toplantıya geçildi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda ilk olarak Aksaray Ensar Vakfı Şube Başkanı Bilal BİLECİK açılış konuşması yaparak gelen misafirlere hoş geldiniz diyerek şube çalışmaları hakkında bilgi verdi ve katılımlarından dolayı teşekkür etti. Programa destek veren Aksaray Belediyesi ile diğer kurum ve şahıslara da şükranlarını arzetti. Daha sonra programa misafir konuşmacı olarak katılan Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mustafa GÜLER’in Vakıf Felsefesi ve Tarihi konulu sunumu büyük bir ilgi ile takip edildi. Bundan sonra da Moderatör Abdullah SERENLİ STK larda Kapasite Geliştirme Çalıştayı hakkında bilgilendirme yaptı. Sırasıyla Muhasebe düzeni, finans yönetimi, tanıtım, iletişim ve sosyal medya konularında Genel Merkez yetkilileri Şube Başkanlarımızı bilgilendirdi.

Öğle yemeği ve namazı için Somuncu Baba Külliyesine geçildi. Yemek Programına Belediye Başkan Vekili Hami Kuzucu, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün ile İHL İl Koordinasyon Başkanı Eyüp DAĞDAŞ da katıldılar. Somuncu Baba Hz.lerinin türbesini ziyaret eden ve minyatür müzeyi gezen misafirler son derece memnun kalarak etkilendiler. Burada misafirlere İl Kültür Turizm Müdürlüğümüzün ve Aksaray Belediyemizin tanıtım broşürleri ve hediyeleri takdim edildi.

İkinci oturumun başında toplantıya katılan Ak Parti Aksaray İl Başkanı Kadir KARATAY katılımcılara hoş geldiniz diyerek kısa bir selamlama konuşması yaptı. Daha sonra Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin KADER’in açıklamaları ve Şubelerimizin faaliyetleri görüşülerek soru cevap faslıyla program sonlandırıldı. Program sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi ve katılımcılar bu güzel organizasyon ve ev sahipliği için teşekkür ederek ayrıldılar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021