SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Engel Tanımayan Gösteriler Ayakta Alkışlandı

Engel Tanımayan Gösteriler Ayakta Alkışlandı

A - +

Aksaray Haberleri - 13.05.2015 - 14:13

Engel Tanımayan Gösteriler Ayakta Alkışlandı

12 Mayıs Engelliler Haftası, tüm Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Engelliler haftası kutlama programı çerçevecinde Aksaray Özel Eğitim Uygulama Merkezi ile Aksaray Özel Mesleki Eğitim Merkezinin ortaklaşa gerçekleştirdiği kutlama etkinliklerine,Vali Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı ile Milli Eğitim Müdür Vekili Muhittin Öztürk, Şube Müdürleri, Daire İl Müdürleri ve Sponsor firma Mercedes Benz Türk A.Ş’nin yöneticileri ve engelli çocukların aileleri katıldılar.
Milli Eğitim Müdür Vekili Muhittin Öztürk, yaptığı kısa konuşmada, engelli bireylere verilen eğitimin önemini anlatarak, her insanın engelli adayı olduğunu hatırlattı.
Engelli öğrenciler tarafından hazırlanan skeçler, müzikli parodiler, gösteriler ve halk oyunları ile devam eden program sonrasında, Aksaray Özel Mesleki Eğitim Merkezinden mezun olan öğrencilere Adile Ataklı tarafından diplomaları verildi.
Engelli öğrenciler ve özel eğitim öğretmenleri tarafından hazırlanan gösterilerin sunumu sırasında katılımcılar ve engelli aileleri duygusal anlar yaşarken, engelli öğrencilerin heyecanları ve ortaya koydukları gösterideki performansları da ayakta alkışlandı.
Aksaray’da gerçekleştirilen engellilere yönelik her programa katılan Vali Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı, engelli dostu olduğunu bir kez daha gösterdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021