SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » En Güçlü Adayınızla Gelin, Yine Milletimiz Kazanacak

En Güçlü Adayınızla Gelin, Yine Milletimiz Kazanacak

A - +

Ana Manşet - 02.02.2023 - 11:45

En Güçlü Adayınızla Gelin, Yine Milletimiz Kazanacak

Muhalefetin, hangi masayı nerede kuracağız, hangi masayı nerede kaldıracağız hesabı içinde olduğunu belirten AK Parti Aksaray Milletvekili A. Adayı Hüseyin Altınsoy, “O masalarda milletin derdi yok. O masalarda sadece kendi geleceklerini planlıyorlar. Her ne plan yaparlarsa yapsınlar, 20 yıldır olduğu gibi yine milletimiz kazanacak” dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti hükümetlerinin yaptığı icraatların dünya tarafından gıptayla izlendiğini aktaran Milletvekili A. Adayı Hüseyin Altınsoy, “Son 20 yılda asırlık hizmetler yaptık. Hayal olan birçok projeyi hayata geçirdik. Türkiye üzerine hiçbir zaman ortak bir projeleri ve düşünceleri olmayan 6+1 masanın derdi belediyelerde ve bakanlıklarda rant ve kadro paylaşımıdır. Ortak düşünceleri ise Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren ne varsa yıkacağız, iptal edeceğiz, durduracağız. Bunların millet gibi bir derdi yok. Daha kazanmadan ‘O bakanlık senin, bu bakanlık benim’ derdine düşmüşler.”

6+1 masanın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın adaylığına karşı çıkılan bildirisine de değinen Altınsoy, “6+1 masa diye ifade edilen bir siyasi yapının toplantı sonrası yine ne diyecekler diye bekledik. Buldukları konu Erdoğan aday olamasın. Kendi kazanmaları değil, kendi adayları değil, rakibinin aday olmaması üzerine ortak karar aldılar. Aslında bu kararları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığının bir daha olacağının ilanıdır. Onlarda haklı karşılarında Cumhurbaşkanımız gibi bir rakip varken, her yolu deniyorlar ama boşuna. Anayasa ortada, yasa açık. Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığının önünde hiçbir engel yok. Korkunun ecele faydası yok. Seçim sürecindeyiz. Hiçbir endişemiz ve korkumuz yok. Seçim yokken de, varken buralardaydık, milletimizin yanında, sokaklardaydık. İşimizi, icraatımızı, milletimiz bilir. Milletimiz vefa, irfan sahibidir. 20 yıldır olduğu gibi bu seçimde de emaneti yine kime teslim edeceğini çok iyi bilir. En güçlü adayınızla gelin. Yine Cumhur İttifakı, yine Milletimiz kazanacak.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021