SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Elçibey Cafe ve Restaurant’ta İftar Keyfi Yaşanıyor

Elçibey Cafe ve Restaurant’ta İftar Keyfi Yaşanıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 05.06.2018 - 18:25

Elçibey Cafe ve Restaurant’ta İftar Keyfi Yaşanıyor

Elçibey Cafe ve Restaurant iftar menüsü ile hizmet veriyor.

Ramazan ayının en güzel şekilde yaşandığı illerden biri olan Aksaray´da vatandaşlar iftarlarını aileleriyle birlikte nezih ortamlarda açıyor.
Aksaray´ın en gözde mekânlarından biri olan Elçibey Cafe ve Restaurant, iftar için kendilerini tercih eden vatandaşlara, kendilerine özel iftar menüsü ile hizmet veriyor.
Ramazan dolayısıyla Elçibey Cafe ve Restaurant tarafından akşamları açılan iftar masaları, ailelerle dolup taşıyor.
Elçibey Cafe ve Restaurant işletmecisi Fatih Batı restoranlarında İftar menülerine de da ayrı bir önem verdiklerini ifade ederek “Ramazan menümüzde İftariye tabağı, Çorba, Ara sıcak (Su böreği, Ana Yemek (Dana Kavurma veya Tavuk Külbastı), Pilav, Rus salatası, Ezme, Çoban salata, Tatlı, Meşrubat çeşitleri, çay ve kahve çeşitlerimizde bulunmaktadır. İftar dolayısıyla Aksaray´ımızın tanınmış işadamları başta olmak üzere, esnaflarımız, işçilerimiz, memurlarımız, özel sektörde yer alan bankacılarımız, vatandaşlarımız eşi, dostu, arkadaşı ve ailesi ile iftarını burada açıyorlar. Ramazan ayının manevi atmosferini Elçibey Cafe ve Restaurant’ta iftar yaparak yaşıyorlar. Buda bizi memnun ediyor” şeklinde konuştu.
Elçibey Cafe & Restaurant
Rezervasyon 0382 212 00 40

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021