SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » El birliği ile geçici değil Kalıcı sonuçlar alacağız

El birliği ile geçici değil Kalıcı sonuçlar alacağız

A - +

Aksaray Haberleri - 04.05.2015 - 14:12

El birliği ile geçici değil Kalıcı sonuçlar alacağız

Ak Parti Aksaray Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük, ziyaretler kapsamında Organize Sanayi Bölgesinde firma ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ak Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve Ak Parti yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette firma sahipleri ve firma çalışanları ile görüştü. Milletvekili adayı Hüyük, 2002 yılından bugüne Ak Parti iktidarı ile gelişen Aksaray Organize Sanayi’nin yine Ak Parti iktidarı ile şuan ki durumundan da çok daha iyi noktalara geleceğini kaydetti.

Bir şehrin gelişmesinde ve geleceğe dair ufkunun açılmasında özel teşebbüsün yeri ve öneminde vurgu yapan Hüyük; “Bir milletvekilinin görevi şehre gelecek yeni yatırımların önünü açmak ve bunun yanı sıra memleketinde yatırım düşünen, bir işletmesi olup da onu büyütmek isteyen, birikimi olup da onu yatırıma dönüştürmek isteyen kardeşlerimizin yanında olmaktır. Bu çerçevede yaşanacak bürokratik engelleri ortadan kaldırmaktır. Bir memleketin gelişmesinde özel teşebbüsün çok önemli ve büyük katkıları vardır. Biz bunun kadrini ve kıymetini bileceğiz. 2002 öncesi Aksaray ile şuan ki Aksaray arasında nasıl bu denli büyük farklar var ise bunun temeli OSB’de yaşanan değişim ve gelişimdir. Sanayileşmenin güçlü olması, fabrika sayılarının günden güne artması ve yeni taleplerin olmasıdır,” dedi.

Organize Sanayi Bölgesi’nde firma sahiplerinin sorunlarını, talep ve isteklerini de dinleyen Hüseyin Hüyük; “Evet Organize Sanayi bölgemiz çok gelişti. 2002 öncesinde 20-30 fabrikanın olduğu OSB’mizde şuan 150’ye yakın fabrikamız var. Bunun yanı sıra yapımı devam eden ve yer içinde talepte bulunan birçok firmalarımız bulunmaktadır. Bu denli gelişen bir bölgede haliyle sorunlar da yaşanıyor. Bizlerin görevi de bu sorunları çözmek ve yatırımcılarımızın işlerini kolaylaştırmaktır. Ama biz problemleri, sorunları halının altına süpürür gibi gidermiyoruz. Biz problemleri kökünden çözmek için çaba sarf ediyoruz. Bizim hizmet anlayışımız bu. Söylemler ve geçici çözümlerle geçiştirmek yok bizde. Biz problemleri bir daha yaşanmasın, yatırımcılarımızın karşısına bir daha böyle problemler çıkmasın diye kökünden çözeriz, çözmeye çalışırız. Bu da zamanla, istişarelerle, el birliği ile sağlam adımlar atarak olur. El ele vererek OSB’de yaşanan sorunlarımıza beraber köklü çözümler üreteceğiz.”diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021