SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Durmak Yok Üretime Devam…!!!

Durmak Yok Üretime Devam…!!!

A - +

Aksaray Haberleri - 28.03.2020 - 11:55

Durmak Yok Üretime Devam…!!!

AKMODA Yönetim Kurulu üyesi Taylan Karabulak; Cumhurbaşkanımız Sayın RecepTayyip Erdoğan başta olmak üzere devlet yetlililerimizin yaptığı açıklamalardan anlasilacagi uzere, milli ekonimimizin en az hasarla bu süreçten çıkması adına; işletmelerin iş kaybina paralel ortaya çıkmasi muhtemel istihdam kaybı yasanmamasına iliskin iş dunyasina istihdam çagrısi yapilmistir.

Bu süreçte de Akmoda Konfeksiyon ‘un ülke için stratejik öneme sahip konularda öncü olma hedefine uygun adımlar atmaya devam ettiğini dile getiren Akmoda Yönetim Kurulu Üyesi Sayin Taylan Karabulak yaptigi açiklamada; Akmoda olarak yeni tip koronavirüs (Covid-19) salginindan dolayi calisanimizin sagligini tehdit eden her turlu onlemi almiş bulunmakla birlikte bu donemde istihdamın korunması ve devletimizin yaptigi cagriyida dikkate alarak uzerimize dusen her turlu katkiyi verebilecegimizi on plana cikaran bir anlayisla ulke ekonomisine ve menfaatine destek olarak işyerimizde üretime devam karari almis oldugumuzu bilgilendirmek istiyorum dedi.

“ÜLKEM İÇİN ÇALİŞİYOR ÜLKEM İÇİN URETIYORUZ”

Gectigimiz bu hassas donemde verdigi destekler ve gosterdikleri ustun gayretleri, dolayisiyla ülkemize katma değer sağlayan tüm çalisanlarimiza, sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diliyorum.

“Lutfen saglik kurallarina uymaya gayret gosterelim.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021