SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Dünya birincisi ve dünya üçüncüsü öğrenciler, Vali Ataklı’yı ziyaret etti

Dünya birincisi ve dünya üçüncüsü öğrenciler, Vali Ataklı’yı ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 18.05.2015 - 13:10

Dünya birincisi ve dünya üçüncüsü öğrenciler, Vali Ataklı’yı ziyaret etti

Letonya’da düzenlenen 14. Uluslararası Görsel Sanat Yarışması’nda Dünya birincisi olan Aksaray Bilim Sanat Merkezi öğrencisi Ali Acar ile aynı yarışmada dünya üçüncüsü olan Kayra Mete Atakan Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal Bilim Sanat Merkezi Okul Müdürü Özcan Gündoğdu, Görsel Sanatlar Öğretmeni Hüsnü Kaçmaz ve öğrencilerin velilerinden oluşan heyeti Valilik Makamında kabul eden Vali Şeref Ataklı, öğrencileri elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik etti.

Düzenlenen yarışma ile ilgili bilgi alan Vali Ataklı, 24 ülkeden 4 bin eserin katıldığı yarışmada Dünya 1.’liği Ve dünya 3.’lüğü derecelerinin Aksaray’da öğrenim gören iki öğrencinin kazanmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Vali Ataklı, ‘Ders çalışma ve sınavda başarılı olmalarını istediğimiz çocuklarımızı yeteneklerine göre spor, kültür ve sanatın çeşitli alanlarında da eni iyi şekilde yetişmelerine imkân sağlamalıyız. Öz güveni gelişmiş, toplum içinde kendini en iyi şekilde ifade edebilen kişiler her alanda başarılı olurlar.’ dedi.

Aksaray Bilim Sanat Merkezi öğrencilerinin elde ettiği başarının Aksaray ve Türkiye adına gurur verici olduğunu belirten Vali Ataklı öğrencilere çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021