SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » DP iddialı seçim barajlarını aşacağız

DP iddialı seçim barajlarını aşacağız

A - +

Aksaray Haberleri - 18.04.2015 - 11:02

DP iddialı seçim barajlarını aşacağız

Demokrat Parti (DP) Aksaray il başkanı Yusuf Gümüşay, Merkez İlçe Başkanı Faik Kocapınar Gülağaç İlçe Başkanı Alidede Kozan ile milletvekili adayları Gazeteciler Birliği Genel Başkanı ve Gazetemiz genel yayın yönetmeni Yaşar sarıkaya’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan DP Aksaray İl Teşkilat Başkanı Yusuf Gümüşay, partisinin seçim barajı altında kaldığını hatırlatarak ” Partimiz 13 senedir muhalefette mücadelesini sürdürdümektedir. Bu zorlu mücadeleyi aday olan arkadaşlarımız üstlenerek partimizin en iyi seviyeye getirmek için mücadele içine girmişlerdir. “dedi.
Aksaray’da Demokrat Parti olarak milletvekili adaylarımız birinci Sıra Servet Ceylan, ikinci sıra Hakan Çetin ve üçüncü sıra Ramazan Ok ile 07 Haziran 2015 milletvekili genel seçimleri 25. Dönem adaylarımız la birlikte partimizi en iyi şeklide temsil edip merkez sağın oylarını tekrar partimiz bünyesinde toplayacagız dedi.
Birinci ıra milletvekili adayı Servet Ceylan ise yaptığı konuşmasında; AK Parti’nin ülkeyi getirdiği durumun açık seçik olarak anlatıldığını kaydeden Ceylan, “Şimdi görülen şu Demokrat Parti siyaseti mecliste olmadan Türkiye’de siyaseten hiçbir sorun çözülemez. 1946 yılından bu zamana kadar değişik adalarda milletimize hizmet etmeyi prensip edinmiş partimizin meclisteki yokluğu maalesef ülkemizin idare edilmesini imkansız hale getiriyor. Biz olmadan bu memleket idare edilemiyor. Edilebilseydi bu zamana kadar edilirdi. Kendi yol arkadaşları da çıkıp bu şekilde eleştiride bulunmazdı. Önümüzde iki hedefimiz var. Birinci hedefimiz; devletin partilere yapılan yardım için gerekli olan barajın yüzde 3’e düşürülmesi neticesinde partiye verilecek her oyun bir karşılığının olduğunun partililere ve vatandaşlarımıza anlatılmasıdır. İkinci hedefimizde yüzde 10 barajının aşılarak meclise girmemizdir. Bu iki hedefimizi gerçekleştirmek için elimizden gelen her şeyi yapmaktır. Çalışmalarımıza önce evimizden sonra akrabalarımızdan daha sonrada tanıdıklarımızı ikna ederek bu seçimlerde partimize bir oy isteyeceğiz.” dedi.

Yıllardan beri Demokrat Parti davasının içinde olduğunu hatırlatan milletvekili adayı Ceylan, “Partinin her kademesinde görev aldım. Bugün milletvekilliği adayı olma görevi verildi onun için buradayım. Ben bunları niçin yapıyorum. Başka yerlerden gelen tekliflere davetlere icabet etseydim birileri gibi ben de her şey olabilirdim. Çok rahat gelip burada karşınızda oturuyor olurdum. Ama hayır kabul etmedim. Davaya sadakati en büyük borcum bildim. Bu davaya sadakatle bağlılığı en büyük vazifem bildim. Sizden de aynı gayreti, çabayı göstermenizi bekliyorum.” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021