SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Dinçer OSB’de İşçi ve İşverenle Biraraya Geldi

Dinçer OSB’de İşçi ve İşverenle Biraraya Geldi

A - +

Ana Manşet - 28.02.2024 - 11:39

Dinçer OSB’de İşçi ve İşverenle Biraraya Geldi

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer seçim çalışmaları kapsamında Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) birçok fabrikayı ziyaret etti, üretilen ürünler hakkında bilgiler aldı, Aksaray’a yapılan ve yapılacak olan icraatları anlattı. Yeni dönem için destek istedi.

Başkan Dinçer; Aklımız fikrimiz Aksaray 5 yılda hizmet ve icraat belediyeciliği yaptık. Hiç kimsenin geride kalmadığı bir şehir için; gece gündüz demeden, yorulmak nedir bilmeden gayretle çalıştık, çalışacağız. Bugünde Ülkemiz sanayisinin önemli çarklarından, binlerce insanımıza iş imkânı sağlayan organize sanayi bölgemizdeki fabrikaları ziyaret ediyoruz. Girdiğimiz her fabrikada ayrı bir gurur yaşıyoruz. Türkiye yüzyılında ülkemiz emin adımlarla ilerliyor ifadelerini kullandı.

Başkan Dinçer sırasıyla Tekstil endüstri, ORSAN, FERNAS fabrikalarında işçi ve işverenle bir araya geldi. Bir ülkenin gelişmesinde, refahında, rekabet gücünün artırmasında, dünyadaki yarışta hak ettiği yeri almasında üretimin ve sanayinin öneminin tartışmasız bir numara olduğunu dile getiren Başkan Dinçer, ortak hedefin milletimizin refahını artırmak, daha güçlü bir Türkiye’yi oluşturmak olduğunu söyledi.

Sanayicilerin karşılaştıkları sorunları kendilerine ilettiklerini, kendilerinin de onlara destek olmaya çalıştıklarını vurgulayan Başkan Dinçer, tabii bunu yapabilmek için de özel sektörü desteklememiz, önünü açmamız gerekiyor.

Her ortamda söylüyorum: Sanayici arkadaşlarımızın derdi, milletimizin derdidir, devletimizin derdidir. Çünkü Sizler, istihdam üretiyorsunuz. Dolayısıyla sizin gelişmeniz, sizin büyümeniz, milletimizin ve devletimizin büyümesidir.

Sizin daha çok üretim yapmanız için, sizin işinizi daha çok geliştirmeniz için her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz ekonomimize ve istihdamına katkı sunan işletmelerimizi tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021