SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Dinçer; El Ele Gönül Gönüle Aksaray’ı İleri Taşıyacağız

Dinçer; El Ele Gönül Gönüle Aksaray’ı İleri Taşıyacağız

A - +

Ana Manşet - 25.01.2024 - 9:31

Dinçer; El Ele Gönül Gönüle Aksaray’ı İleri Taşıyacağız

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ak Parti il başkanlığında düzenlenen toplantıda partililerle bir araya geldi. Başkan Dinçer partililere 5 yıllık görev süreci içerisinde yaptıkları çalışmalardan bahsederken yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

‘’YENİ DÖNEME YENİ MÜJDELERLE GİRECEĞİZ’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Aksaray Belediye Başkanlığına aday gösterilmesinin ardından kentte büyük ilgi ve coşkuyla karşılanan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ak Parti İl Başkanlığında, partililerle biraraya geldi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Ak Parti il binasındaki katıldığı toplantıda Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Ak Parti Aksaray İl Başkanlığında yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, göreve geldikleri 2019 yılından bu yana Aksaray’a kazandırdıkları hizmetleri anlattı. Bundan sonra hayata geçirecekleri yeni projelerle ilgili de müjdeli haberler verdi.

‘’HAYAL BİLE EDİLEMEYEN PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İnsan odaklı belediyecilik anlayışı ile 2019 yılında başladıkları görev süreci boyunca hayal bile edilemeyen yüzlerce yatırım ve projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

Sadece Aksaray’ın değil bölgesel anlamda ilkleri gerçekleştiren Belediye olduklarını söyleyen Başkan Dinçer, Hamidiye Mahallesi Kentsel dönüşüm projesinin Türkiye’de en hızlı ilerleyen kentsel dönüşüm projesi olduğuna, yeni sanayi sitesi kentsel dönüşüm projesinin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanlığınca örnek gösterildiğine dikkat çekti. Orta Anadolu’da ilk olma özelliğine sahip Engelsiz Yaşam Merkezinin yakın zamanda hizmete alınacağını vurguladı. Yeni dönemde de Aksaray’ın kendi kabuğunu kıracak projeler üretileceğinin müjdesini verdi.

‘’125 PROJEYİ 10 MİLYAR TL DEĞERİNDEKİ YATIRIMI PARTİMİZİN DESTEĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİK’’

Birlik ve beraberlik içerisinde istişareye ve ortak akıla dayalı bir yönetim anlayışı ortaya koyduklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’da projelerin hayata geçirilmesi sürecinden partililerin önemli katkılarının olduğunu söyledi. Başkan Dinçer şehrin gelişmesi ve büyümesi için elini taşın altına koyan başta milletvekilleri, ak parti il başkanı ve tüm partililere teşekkür etti.

Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde şehrin büyüme hızına katkı sağlayacak projeler gerçekleştireceklerini vurgulayan Başkan Dinçer, katılımcı belediyecilik anlayışının devam edeceğinin mesajını verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021