SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Devlet Bahçeli Yarın Aksaray‘da

Devlet Bahçeli Yarın Aksaray‘da

A - +

Aksaray Haberleri - 11.05.2015 - 12:36

Devlet Bahçeli Yarın Aksaray‘da

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ yarın (Salı) saat 15:00 ‘de hükümet meydanında AKSARAY’ lılara hitap edecektir.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aksaray MHP il başkanı Av. Ayhan EREL “Genel Başkanımız Türkmen Beyimiz, bilge lider, Dr. Devlet BAHÇELİ, Salı günü saat 15:00’de hükümet meydanında çok değerli Aksaray’lı hemşehrilerimizle hasret gidererek ülke gündemine ilişkin çok önemli açıklamalarda bulunacaktır. Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığını yüce Türk milletinin bölünmez bütünlüğünü ,bin yıllık kardeşliğimizi savunan bu uğurda siyasi menfaatleri elinin tersiyle iten önce ülkem sonra partim sonrada ben diyen bir anlayışa sahip Genel Başkanımızın mitingine çok büyük bir katılım olacağı şimdiden kendini göstermektedir.Hangi partiye, hangi siyasi görüşe, sahip olursanız olun, bu bayrak altında yaşamaktan mutlu olan, ezan sesinde huzur bulan, hepimiz biriz, hepimiz kardeşiz, düşüncesine sahip tüm Aksaray’lı hemşehrilerimizi mitingimize davet ediyorum”dedi.

MHP İl Teşkilatının geçmiş seçimlere ve diğer siyasi partilere göre çok farklı ve ilginç propagandayla Aksaray kamu oyuna dikkatini çekerken, genç, dinamik Aksaray için projeleri, hayalleri olan Milletvekili adayları da Aksaray’lıların her geçen gün artan takdir ve teveccühüne mazhar olmaktadır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021