SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Dev markalar Genç Yetenekler ile buluşuyor

Dev markalar Genç Yetenekler ile buluşuyor

A - +

Aksaray Haberleri - 11.03.2020 - 12:39

Dev markalar Genç Yetenekler ile buluşuyor

“Dev markalar Genç Yetenekler ile buluşuyor” projesi ile
Mesleki ve teknik eğitim Istihdama’a dönüşüyor. ilimizde faaliyet gösteren Mercedes Benz’de İŞKUR, Mercedes Benz, Endüstri Meslek Lisesi işbirlikteliginde; Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencileri ve Endüstri Meslek Lisesi mezunları ile üniversite son sınıf öğrencilerine yönelik olarak geleceğin meslekleri başta olmak üzere işgücü piyasasına ihtiyaç duyduğu ara eleman ihtiyacının teminine yönelik meslek edindirme kursları düzenlenerek gençlerin istihdam edilebilirlikleri ve kalifikasyonu arttırılarak mesleki deneyim ve tecrübe kazanmaları hedeflenmektedir.
Böylelikle ne Istihdamda ne eğitimde olan gençler(NEET) başta olmak üzere genç istihdamına yönelik Bu proje ile hedefimiz 18 -24 ile 24 – 35 yaş arası gençlerin istihdamının sağlanmasıdır. Mercedes’te birlikte akıllı fabrikalarda yapay zekanın ve geleceğin mesleklerinin ön plana çıktığı dönemde dijitalleşme ile birlikte işgücü piyasasının ara eleman ihtiyacının karşılanması hedeflenmektedir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021