SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Cumhuriyet’in 92.Yılını Kutlamanın Kıvancını Yaşıyoruz

Cumhuriyet’in 92.Yılını Kutlamanın Kıvancını Yaşıyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 28.10.2015 - 12:29

Cumhuriyet’in 92.Yılını Kutlamanın Kıvancını Yaşıyoruz

Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil ACAR, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti’ nin kuruluşunun 92. yıldönümünü Millet olarak kutlamanın kıvanç ve de heyecanı içinde olduklarını söyledi.

Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil ACAR 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti’ nin kuruluşunun 92. yıldönümünü millet olarak kutlamanın kıvanç ve de heyecanı içinde olduklarını söyledi.

Yurdunu ve özgürlüğünü her zaman ön planda tutan, vatanı ve özgürlüğü için gerektiğinde canını vermekten kaçınmayan Türk milletinin, hürriyetini esaret altına almak isteyenlere, ülkesini bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı verdiği Kurtuluş Savaşını zaferle noktaladığını hatırlatan Acar, “Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün gerçekleştirdiği en büyük devrimlerden biridir. Ülkemiz, 1914′ te başlayan ve 4 yıl süren Birinci Dünya Savaşı’nda, yanında yer aldığımız devletlerin yenilmesi ile yenik sayılmış ve düşmanlarca paylaşılmak istenmiştir. Yüreğindeki vatan ve millet sevgisine güvenen, gücünü Türk Milletinden alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu durumu kabullenmeyerek kurtuluş mücadelesini başlatmıştır” dedi.

ACAR sözlerine şöyle devam etti;“Türk Milleti; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün liderliğinde, dünya tarihinde eşine ender rastlanır büyük bir destan yazarak, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, en değerli varlığımız olan yurdumuz düşmanlardan kurtarılmıştır. Aziz Türk Milleti, Cumhuriyetin şanlı geçmişini bilerek onu koruyup aydınlık geleceğine sımsıkı sarılacaktır. Şanlı Bayrağımızın dalgalandığı bu topraklarda yaşamak hepimiz için bir onurdur, gururdur. Bu anlamlı günde,Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü, onun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları kanları pahasına vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Cumhuriyetimiz ‘in 92.Yılını kutlamanın onuru ve gururu ile sonsuza kadar güçlü, hür ve bağımsız olarak kalacak Türk Milleti’nin ve Aksaray’lıların ve Basın camiasının bu büyük bayramını kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.”Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021