SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Cumhuriyetimizin 100.Yılında Çankırı’da 100 Etkinlik projesi

Cumhuriyetimizin 100.Yılında Çankırı’da 100 Etkinlik projesi

A - +

Yerel Haberler - 21.10.2023 - 14:58

Cumhuriyetimizin 100.Yılında Çankırı’da 100 Etkinlik projesi

Çankırı’da Valilik tarafından yürütülen “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Çankırı’da 100 Etkinlik” projesi çerçevesinde “Gelecek Yüzyıla Mektup” programı düzenlendi. Programda, şehirdeki kurum müdürleri ve bazı görevlerde bulunan personel, Cumhuriyet’in 125. senesinde kendi mevkilerinde görev yapacak kişilere mektup yazdı.

Programda yer verilen Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, yazdığı mektupta şunları kaydetti:

 

“Şanlı Türk bayrağının altında Cumhuriyetimizin 100. senesine kavuşmasının gururunu yaşıyorum. 1. ve 2. basamak sağlık hizmetlerinin ilimizde sunumunda eşitlik, kalite, kolay, ulaşılabilirlik ve üstün hasta memnuniyetini temin etmek hedefiyle çıktığımız bu yolda insan ve hizmet anlayışı ile görevimizi ifa etmekteyiz. Cumhuriyetimizin 125. senesinde görev alacak kıymetli mevkidaşımın bizlerden devralacağı bayrağı üstün gayret ve hizmet anlayışı ile daha yükseklere taşıyacağından şüphemin bulunmadığını, yaptığımız çalışmaların Cumhuriyetimizin 125. senesinde yürütmekte olduğu görevinde rehber olmasını ve ışık tutmasını canı gönülden istiyor, başarılar diliyorum.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021